Kvinder kondom-amok før julefrokost

Kondomsalget boomer op til julefrokostsæsonen, melder dansk onlinefirma. Og det er kvinderne, der er de flittigste kunder

Alt tyder på, at det bliver en gummielastisk firmajulefrokost i år.

Et rekordhøjt antal kvinder bestiller i disse dage kondomer i titusindvis, viser en rundspørge hos landet største online-kondombutikker.

Det skriver Avisen.dk fredag.

- Det er vildt. Salget eksploderer, og det er kvindernes kreditkort, der gløder, siger Jannick Unterschlag, direktør for condom-company.dk til Avisen.dk.

- Især kvinderne er inden julefrokoster på storindkøb. De udgør i modsætning til resten af året størstedelen af kunderne, fortæller Christoffer Steenbech, indehaver af ripnroll.dk

Seksuelle fantasier
Sexolog og parterapeut Tanja Glückstadt er langtfra overrasket over tendensen. Hun siger, at danske kvinder gennem en årrække generelt er blevet mere seksuelt frigjorte.

- Dem der tør give udtryk for deres seksualitet, er samtidig blevet ret selvsikre og ansvarsfulde. De forbereder i hemmelighed julefrokosten, som skal være sikker. Hele året har de gået og haft seksuelle fantasier om eksempelvis ham den frække sælger med den gode bagdel. Så nu skal det være, forklarer hun til Avisen.dk.

Christoffer Steenbech, der årligt sælger 1,2 mio. kondomer via sin netbutik, fortæller, at selvlysende kondomer i pangfarver hitter blandt de kvindelige kunder.

Bordpynt der beskytter
Lars Bjørnlund fra 123kondomer.dk bekræfter den eksplosive efterspørgsel. Det samme gør Thomas Pedersen, indehaver kondomland.dk.

Han fortæller, at mange af kondomerne sendes til firmaadresser rundt i landet.

- Det er ofte kvinderne, der arrangerer julefrokosten, og de bestiller sjove kondomer til at dække bordet op med. Kondomer indbygget i slikkepinde eller kondomer i forskellige smagsvarianter, siger Thomas Pedersen til Avisen.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere