Stædig skotte smidt af fly

Insisterede på at sidde med sin arm ude i midtergangen, og til sidst fik besætningen nok

John Alexander Murray må nu betale prisen for sin stædighed. (Foto: AP)
John Alexander Murray må nu betale prisen for sin stædighed. (Foto: AP)

Skotterne er kendt forstædighed og fightervilje på fodboldbanen, men stædigheden kan også blive for meget udøbe negativ indflydelse på slutresultatet.

Således kom den 50-årige skotte John Alexander Murrays stædighed i går til at koste manden en anholdelse, og et retligt efterspil resterer, rapporterer AP..

Han var passager på US Airways Flight 728 fra Philadelphia til London og havde sin arm i skinne, og kort efter afgang meldte problemerne sig.

Murray, der er bosidende i Glasgow, insisterede på at sidde med den beskadigede arm strittende ud i midtergangen, hvilket gjorde det umuligt for besætningen at bevæge sig frem og tilbage i flyet.

Personalet bad flere gange Murray om at trække armen til sig, men skotten nægtede at efterkomme de høflige opfordringer og insisterede på at blive fløjet tilbage til Philadelphia .

Efter to timers 'kamp' med den stædige Alexander valgte flyets kaptajn at foretage en ekstraordinær landing i Boston, hvor politiet stod klar i Logan International Airport og anholdt Murray.

Flyet fortsatte to timer senere til London uden Murray om bord.

Han blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev sigtet for at 'obstruere en flybesætnings arbejde'.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere