Forældre stopper blokader et par dage

Der bliver ikke blokeret flere daginstitutioner i København i protest mod besparelser. I hvert fald ikke før næste uge, varsler forældregruppe

Sure forældre dropper at blokere en lang række institutioner i København. Vrede forældre har ellers i flere dage protesteret mod massive besparelser på børneområdet, men nu stopper aktionerne. I hvert fald for nogle dage. Det oplyser Københavns Forældreorganisation, KFO, i en pressemeddelelse.

Der vil derfor ikke være blokader eller aktioner mod byens institutioner frem til 23. november, meddeler KFO sent mandag. Det sker i respekt for regionsråds- og kommunalvalget tirsdag og den efterfølgende stemmeoptælling.

- Vi venter ikke, fordi vi har lyst, men fordi der skal tælles stemmer, uddeles borgmesterposter og sættes navn på de nye udvalgsmedlemmer. Det, ved vi, tager tid. På mandag forventer vi, at de er på plads, og så trækker vi i arbejdstøjet igen, siger Nina Reffstrup, talsmand for forældrene.

Forældrene er sure over bebudede besparelser på 47,7 millioner kroner på børne- og ungeområdet, som Københavns Borgerrepræsentation har annonceret.

Mandag blev 13 institutioner ramt af blokader, mens der i sidste uge var aktioner mod omkring 40.

Det bliver den nye borgerrepræsentation i København, der skal tage stilling til millionbesparelserne.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere