Amagerbank får mere tid til at finde penge

Finanstilsynet giver Amagerbanken en længere frist til at finde nok penge. Myndighederne ændrer fristen for at opfylde krav om såkaldt solvens

Amagerbanken får ekstra tid til at skaffe nok penge til at gøre myndighederne glade. Finanstilsynet har besluttet at udsætte fristen for, hvornår banken skal leve op til det såkaldte solvenskrav - hvor stor en del af den samlede forretning banken skal have stående på kontoen.

Det oplyser Amagerbanken i en meddelelse til Fondsbørsen.

Amagerbanken har nu frem til den 14. december klokken 16 til at skaffe de fornødne penge. Dermed har myndighederne givet banken lidt mere luft end tidligere, hvor deadline for at leve op til solvenskravet var inden 18. november.

Amagerbanken har for nylig besluttet at udvide aktiekapitalen og har blandt andet indgået et samarbejde med erhvervsmanden Karsten Ree.

Banken har længe været i store problemer, men har med Karsten Rees hjælp fået udskudt fristen. Han har planer om at købe aktier for et trecifret millionbeløb i banken. Banken har tidligere fået udsat deadline for at leve op til solvenskravene. Det skete blandt andet i forbindelse med bankens ekstraordinære generalforsamling 4. november.

Dagen efter ansøgte banken om at få udskudt fristen til 18. december, men det sagde Finanstilsynet nej til. Banken fik i stedet en frist frem til 18. november, og den blev altså mandag ændret til 14. december.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere