Omstridt CNN-studievært stopper

CNN-studieværten Lou Dobbs, der er kritiseret for bl.a. sit syn på indvandring, har sagt op. Han antyder, at han vil spille en mere politisk rolle fremover.

En af den amerikanske tv-station CNN's store profiler, Lou Dobbs, har været studievært på sin sidste CNN-udsendelse. Onsdag aften meddelte han seerne, at han har sagt op, og at aftenens udsendelse ville blive den sidste med ham i stolen.

Den 64-årige Dobbs har i det seneste halve år været under kritik for sine synspunkter om illegal indvandring og for flere gange at have taget fat i en sag om præsident Barack Obamas fødselsattest. Det førte til beskyldninger om, at Dobbs var optaget af højreorienterede konspirationsteorier om, at Obama ikke er ægte amerikaner.

De sager, Dobbs tager fat i, harmonerer dårligt med CNN's bestræbelser på at undgå at indtage et bestemt politisk standpunkt, som kollegerne på Fox News beskyldes for.

Dobbs oplyser ikke, hvad han nu har tænkt sig at lave, men antyder, at han i højere grad vil spille en politisk rolle.

- I løbet af det seneste halve år er det i stigende grad blevet klart, at forandringens kraftige vinde er begyndt at skubbe til landet og påvirke os alle, og visse ledere inden for medier, politik og erhvervsliv har opfordret mig til at gå ud over CNN-rollen og engagere mig i konstruktiv problemløsning, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere