Støjende sex fører til retssag

Naboerne og andre sagesløse er så trætte af engelske Steve og Caroline Cartwrights højlydte samlejer, at retsvæsnet er blevet indblandet

Caroline og Steve Cartwright må i retten på grund af deres seksuelle udskejelser. (Foto: PA)
Caroline og Steve Cartwright må i retten på grund af deres seksuelle udskejelser. (Foto: PA)

Et britisk ægtepar er havnet i retten, fordi deres maratonagtige seksuelle eskapader er så støjende, at de, ifølge vidneudsagn, lyder som om nogle er ved at blive myrdet.

Steve and Caroline Cartwrights "hylende" elskov lyder "unaturlig", "hysterisk" og "som om de begge er i betydelige smerter", fremgik det af vidneudsagnene i Newcastle Crown Court tirsdag.

For at sætte retten ind i det, Cartwright-parrets naboer og andre må lægge ører til, blev der afspillet en 10 minutter land optagelse af deres sexliv. Både naboer til Cartwright-huset i Washington, syd for Newcastle, har klaget over lydniveauet. Det samme har en kvinde, der passerede huset med sit barn, samt et postbud.

Cartwright-ægteparret fik i første omgang forbud mod "råbe, skrige eller på anden måde overtræde boligvedtægterne", men den 48-årige Caroline Cartwright har appelleret dommen.

- Jeg har forsøgt at kontrollere det. Jeg har endda prøvet at komme en pude hen over mit ansigt for at mindske støjen, forklarede hun i retten.

- Jeg har også prøvet at minimere situationen ved at have sex om morgenen - i stedet for om natten - så at støjen ikke vækkede nogen, fortsatte hun.

Naboen Rachel O'Connor forklarede i retten, at hun finder parrets adfærd "ganske unaturlig".

- Jeg kan ikke beskrive lyden. Den er helt overdrevet og jeg har aldrig hørt noget lignende, fortsatte hun.

Retssagen fortsætter onsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere