Solgte sæd på netauktion

En svensk jurastuderende satte en hed nat til salg på et svensk auktionssite for at hjælpe barnløse kvinder

Omdet var for egen fornøjelse eller af et godt hjerte, at en svensk studerende solgte sin sæd - med levering - på nettet, vides ikke... (Modelfoto)
Omdet var for egen fornøjelse eller af et godt hjerte, at en svensk studerende solgte sin sæd - med levering - på nettet, vides ikke... (Modelfoto)

- Jeg har samleje med den højestbydende på vedkommendes mest frugtbare tidspunkt, til personen bliver gravid, dog højest tre gange.

Sådan skrev den 26-årige jurastuderende Alexander Kandiloros i en salgsannonce, han havde oprettet på det svenske auktionssite Tradera. Det skriver svenske Aftonbladet

Ville hjælpe barnløse
Umiddelbart kunne det lyde som om, den svenske studerende forsøgte at tjene lidt ekstra til dagen og vejen på en fornøjelig måde, men ideen bag den opsigtsvækkende auktion var i følge Kandiloros selv at hjælpe barnløse kvinder.

Før den 26-årige jurastuderende startede sin noget alternative forretning, havde han hørt om en domsafsigelse i Uppsala, hvor to lesbiske kvinder fik afslag på at få mere end tre forsøg på inseminering.

- Jeg ønskede at se, hvad der var af interesse. Hvis der var en meget stor interesse, ville det helt klart være et tegn på en fejl i systemet, siger Alexander Kandiloros til Aftonbladet.

Højeste bud: 100 kroner
Det ville dog være en skam at kalde interessen for Kandiloros' auktion for overvældende. På de femten timer, auktionen var aktiv, var der kun afgivet to bud. Det højeste lød på 100 svenske kroner, og var afgivet af en ven til den studerende.

- Han synes, det var deprimerende, at det eneste og højeste bud kun lå på en krone, fortæller Alexander Kandiloros, der også fungerer som sæddonor på traditionel vis.

Folkene bag auktionsportalen afbrød salget og tog Kandiloros' auktion af nettet, da det ikke er tilladt at sælge ydelser i den genre på den svenske auktionsportal.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere