Kalle hjælper kvinder i nød

Vinderen af DR’s underholdningsshow Talent 2009, Kalle Pimp, står for underholdningen når Arriva og Dansk Flygtningehjælp sætter mulighedernes tog på skinner

Kalle Pimp er lige så blød indvendig som han er hård uden på (Foto: Jan Merklin www.merklin.info)
Kalle Pimp er lige så blød indvendig som han er hård uden på (Foto: Jan Merklin www.merklin.info)

Kalle Pimp vandt årets udgave at DR´s underholdningsshow Talent 2009, og det skal ikke kun udnyttes til at fremme hans karriere. I weekenden kaster Kasper Larsen, alias Kalle Pimp, sit talent ind i kampen for at bedre flygningekvinders vilkår.

Det gør han, når han står for underholdningen på 'mulighedernes tog', som består af flere ruter gennem Jylland, hvor alle er velkomne til at springe på.

- Jeg finder det dybt inspirerende, når store og komplekse problemer finder jordnære og praktiske løsninger. Det er jo så indlysende, at det er kvinderne – også i flygtningefamilier, der kan skabe en fremtid for deres familier. Jeg mener, sådan er det sgu også herhjemme ik’, halvdelen af os ville jo fare forvirret rundt, hvis ikke vi havde en kvinde i vores liv, siger Kalle Pimp og fortsætter:

Svært at forestille sig liv på flugt
- Jeg har selvfølgelig svært ved at forestille mig et liv på flugt med mine børn, uden mad og i konstant fare for overgreb og vold – men jeg ville helt sikkert foretrække at have min kone ved min side hvis det skete, siger Kalle Pimp.

Det er Dansk Flygtningehjælp, der har arrangeret turen sammen med Arriwa. Det sker i forbindelse med Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling 2009 på søndag, der har temaet: 'Giv verdens flygtningekvinder muligheder'.

Selv om ruten gennem de danske landskaber ikke kører gennem et af verdens brændpunkter, så vil landsretsdommer Stig Glent-Madsen, som netop er vendt hjem fra Liberia, give passagerne et indblik i, hvordan det er at befinde sig de steder på kloden, hvor hverdagen er utryg.

Samler ind i toget
- Dansk Flygtningehjælp giver verdens flygtningekvinder mulighed for at vende sikkert hjem, og det er helt naturligt for os at støtte dette arbejde ved at stille et tog til rådighed for indsamlingen, siger salgs- og marketingchef Jens Thousgaard fra Arriva.

Togkupeerne vil blive dekoreret med fotos af verdens flygtningekvinder for at passagerne kan leve sig ind i disse kvinders svære situation som flygtninge.

Samtidig vil Dansk Flygtningehjælp samle ind blandt passagererne.

1 af 2 Her sidder Kalle Pimp med sin familie.
2 af 2 Kalle Pimp er lige så blød indvendig som han er hård uden på (Foto: Jan Merklin www.merklin.info)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere