Lærers håndtryk til pige udløste overfald

Lærer blev kørt til skadestuen i Odense, da far havde overfaldet ham. Faderen var vred over, at læreren ville give hånd til hans datter, der går i 3. klasse

Overfaldet fandt sted på Abildgårdskolen i Odense-bydelen Vollsmose. (Foto: Ole Steen)
Overfaldet fandt sted på Abildgårdskolen i Odense-bydelen Vollsmose. (Foto: Ole Steen)

En skole-hjem samtale på Abildgårdskolen i Vollsmose i Odense udviklede sig til et voldeligt overfald onsdag eftermiddag.

En far slog en lærer i gulvet og bed ham kraftigt bag øret. Læreren blev kørt til behandling på skadestuen, oplyser politiet.

Faderen og hans datter i 3. klasse skulle til samtale med to lærere, en 47-årig mand og hans kvindelige kollega. Men inden de var kommet i gang, gik det galt.

- Da den mandlige lærer gik frem mod dem og ville give hånd til pigen, hidsede faren sig voldsomt op. Han råbte noget på arabisk og spyttede læreren i ansigtet, fortæller vagtchefen ved Fyns Politi.

Derefter slog han læreren i hovedet med et knytnæveslag, så denne faldt om på gulvet. Imens løb den anden lærer efter hjælp på lærerværelset.

Faderen satte sig overskrævs på læreren og slog ham flere gange i ansigtet, men under tumulten lykkedes det for læreren at få fat i angriberens hænder. Og det fik så den vrede far til at bide læreren bag det ene øre.

Faderen er 33 år og herboende statsløs palæstinenser. Læreren er 47 år og har i øvrigt marokkansk baggrund.

- Vi har besluttet at beholde faderen hos os natten over. Torsdag morgen skal det vurderes, om skal han fremstilles i grundlovsforhør, siger vagtchefen.

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen