24 millioner er da godt nok

Nordjyde var iskold da han torsdag fandt ud af, at han har vundet 24 millioner kroner i Onsdags Lotto

(Foto: Danske Spil)
(Foto: Danske Spil)

Lykkens gudinde tilsmilede onsdag aften en mand fra Aars i Nordjylland, som vandt hele 24.177.689 kroner i Onsdags Lotto.

Et beløb, som ville kunne få de fleste mennesker til at gå amok i ren lykkerus. Men nordjyden tog det iskoldt, da det torsdag gik op for ham, at han med et slag var blevet mangemillionær.

- Da jeg kom hjem fra arbejde satte jeg mig med avisen og en kop kaffe, som jeg plejer. Først bagefter måtte jeg lige slå op på tekst-tv og tjekke tallene. Så tjekkede jeg kuponen, og den var helt i orden, siger manden, der ønsker at være anonym, til Danske Spil.

Årets næsthøjeste gevinst
- Jeg tog det faktisk stille og roligt og ventede med at fortælle det til konen, til hun kom hjem fra arbejde. Hun kunne næsten ikke få vejret og måtte også tjekke det flere gange, siger han til Danske Spil.

Parret har foreløbig ikke andre planer for pengene end forbedringer på huset og en rejse.

Den store gevinst på 24.177.689 kroner er vundet på en Lyn Onsdags Lotto købt hos Bladcentralen, Himmerlandsgade 104, 9600 Aars.

Det er årets næsthøjeste gevinst - og den 14. største nogensinde i Danmarkshistorien. Den hidtil største præmie i år er vundet i uge 23 i Ebeltoft og lyder på 32.394.239 kroner, mens alle tiders rekordgevinst lyder på 38.564.007 kroner vundet i marts 2008 på Østerbro i Købehavn, oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.