Så galt kan det gå

Gruopvækkende og meget voldsom oplysningsfilm, der advarer mod at sende sms-beskeder under bilkørsel - se den uhyggelige video her

Gwents færdselspoliti i Wales i Storbritannien står bag en ny og meget voldsom oplysningsfilm, der skal advarer briterne mod at sende sms-beskeder, mens de kører bil.

Kortfilmen viser på den mest skræmmende vis, hvilke konsekvenser det får, da en ung kvinde vælger at sende en sms-besked, mens hun kører bil.

Tre biler kører galt, og fire mennesker mister livet.

Hoved gennem bilrude
Filmen er lavet med special effects af meget høj kvalitet, der i det detaljer gør det muligt at vise, hvilke skader der sker på de involverede personer under sammenstødet.

Et sted i filmen ses det uhyggeligt nøjagtigt, hvordan en af pigerne kommer til skade, da hendes hoved knuser bilruden.

Instruktøren af filmen har brugt lokale skuespillerstuderende til at spille rollerne som de fire piger, der sidder i bilen, som er skyld i den tragiske ulykke.

Ifølge politiets hjemmeside er der blevet brugt ni politibiler, politibetjente og en helikopter under optagelserne.

Videoen har fået navnet: 'COW - filmen, der vil få dig til at holde op med at sende sms-beskeder, mens du kører', og tager man filmens blodige og sørgelige sekvenser i betragtning, er det formentlig slet ikke udelukket, at videoens mission vil lykkes.

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6 
0 kommentarer
Vis kommentarer