Hells Angels udvider i København

Rocker-afdelingen på Svanevej udvider med ny afdeling, som snart åbner, erfarer DR Nyheder

Hells Angels' klubhus på Svanevej, hvorfra der efter DR's oplysninger snart vil blive oprettet en ny afdeling af rockergruppen. (Foto: Jan Grarup)
Hells Angels' klubhus på Svanevej, hvorfra der efter DR's oplysninger snart vil blive oprettet en ny afdeling af rockergruppen. (Foto: Jan Grarup)

DR Nyheder erfarer, at Hells Angels udvider med en afdeling i København. Det er Copenhagen afdelingen på Svanevej i Københavns Nordvest kvarter, der står bag den nye afdeling, som vil blive åbent i løbet af kort tid.

- Vi følger situationen tæt, men vi har ikke på nuværende tidspunkt nogen kommentar til en udvidelse af HA, siger chefen for Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter NEC, Kim Kliver.

DR Nyheder har været i kontakt med HA, men her ønsker man ikke at kommentere udvidelsen, før man selv vælger at offentliggøre den.

DR Nyheders kriminalredaktør Claus Buhr kalder det overraskende at HA vælger at udvide midt i bandekonflikten:

- Det vil gøre at de får flere huse, de skal passe på og sikre mod attentat. Omvendt er det naturligvis også en manifestation i en konflikt som ikke bare bekæmpes på våben , men også på ord og netop manifestationer.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen