Pigerne vil beundres, så de er er lette at lokke

null

Nikolaj på 15 er allerede en erfaren herre. Da han var 13, fik han sit første blowjob og havde sex for første gang. Som 14-årig nåede han både at have sex på webcam, få tilsendt adskillige nøgenfotos af unge piger og have en hemmelig bolleveninde.

– Min første kæreste var frisk på alt seksuelt. Hun var et halvt år ældre end mig og tog selv initiativ både til at give mig blowjob og have sex, fortæller Nikolaj.

– Jeg har også chattet med en pige på webcam, som på et tidspunkt spurgte, hvorfor jeg så sur ud. Jeg sagde for sjov ’fordi jeg ikke kan se dine bryster’, og så tog hun bh’en af og begyndte at massere sine bryster. Så tog det ene det andet, og vi spillede den af samtidig.

Respekt fra vennerne
Mens Nikolajs ene hånd var travlt beskæftiget, brugte han den anden til at optage pigen på sin mobiltelefon med. Et filmklip, som sammen med nøgenbilleder fra andre piger vækker respekt i vennekredsen.

– Hvis hende, jeg var forelsket i, sendte nøgenbilleder, ville jeg ikke være forelsket i hende mere. Jeg ville nok sige ja til at få dem, men jeg ville være lidt skuffet over hende, siger Nikolajs ven, Anders på 14.

Anders havde sin sexdebut, kort efter han fyldte 14. Han har fået en del beskeder fra piger, som direkte skriver ’jeg er liderlig – skriv noget frækt’. Han er også blevet bedt om at sende foto af sin pik.

– Det er nederen, hvis hun beder om et billede af min pik. Det kunne jeg aldrig finde på, siger Nikolaj.

– Piger   ... de gør sådan noget. De er vant til at blive spurgt om det og ved, at det bliver forventet af dem. Jeg skrev med en masse piger på Arto på et tidspunkt.

– Jeg brugte det på en måde som porno – til at blive tændt. Og når jeg havde fået et billede af dem, så gad jeg dem ikke mere. Det er ligesom trofæer.

Nikolaj var på et tidspunkt sammen med en pige, der havde en kæreste.

– Vi mødtes på Hovedbanen og var sammen på toiletterne. Hun var vild.

Billige piger og seje drenge
Selv om de to drenge håndterer sexlivet på hver sin måde, er de enige om, at pigerne udstiller sig for at blive beundret. Og for at få drengene til at blive forelsket i dem. Det sker dog sjældent, mener Anders.

– Piger, der er for meget fremme i skoene, bliver kaldt billige.

– Men en dreng bliver ikke drillet, hvis han får meget fisse. Så er han en player. Men pigerne gør det vel, fordi de har lyst.

– Nej, de gør det, fordi drengene har lyst, retter Nikolaj.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere