Ambassadør får sparket efter drukfyldt juleorgie

Prostituerede brugte angiveligt skrivebord som toilet til vådt decembergilde i en diplomatbygning i Colombia.

Honduras' ambassadør i Colombia har mistet jobbet, efter det er kommet frem, at diplomatens livvagter har holdt en vanvittig julefest med prostituerede på hans kontor.

- For at bevare de gode relationer til Colombia har vi bedt ambassadøren om at træde tilbage omgående, lyder det fra udenrigsministeriet i Honduras.

Ifølge medier i det mellemamerikanske land var det Carlos Rodriguez Andinos livvagt og tætte ven, der arrangerede julefesten i Colombias hovedstad, Bogota.

Et decembergilde, der udviklede sig til drukfyldt orgie, som varede i syv timer.

Ifølge lokale medier stjal nogle prostituerede computere og mobiltelefoner, mens andre angiveligt efterlod ekskrementer på ambassadørens skrivebord.

- En skandale i udenrigsministeriet er en skamplet på vores land. Ambassader er hellige, siger Rodolfo Zelaya, politiker i Honduras.

Politiet i Colombia efterforsker nu, hvad der skete til julefesten, som fandt sted 20. december. To prostituerede skal afhøres om episoden.

Amerikanske Secret Service-agenter var i april sidste år involveret i en lignende skandale i Colombia, hvor prostituerede var indblandet.

En række agenter og militærfolk tog angiveligt prostituerede med hjem på hotelværelserne i turistområdet Cartagena, hvor præsident Barack Obama skulle deltage i et topmøde med latinamerikanske statsledere.

Ni agenter har siden forladt sikkerhedstjenesten, som forsøger at reparere det blakkede ry.

Agenternes udskejelser kunne være forblevet hemmelige, hvis ikke det var, fordi en vred prostitueret havde nægtet at forlade et af værelserne efter en uoverensstemmelse om betaling, hvorefter politiet blev tilkaldt.

0 kommentarer
Vis kommentarer