Beboer: Får vi det juletræ, eller hvad?

Det ekstraordinære afdelingsmøde i Egedalsvænge har ikke taget bekymringerne fra beboerne, som stadig venter på svar om den aflyste jul

Yvonne Fornitz er glad for, at nogle af elementerne i Egedalsvænge-bestyrelsen blev skiftet ud i går, men nu synes hun snart, bestyrelsen må melde ud, om det bliver jul i boligforeningen i år. (Foto: Jakob Jørgensen)
Yvonne Fornitz er glad for, at nogle af elementerne i Egedalsvænge-bestyrelsen blev skiftet ud i går, men nu synes hun snart, bestyrelsen må melde ud, om det bliver jul i boligforeningen i år. (Foto: Jakob Jørgensen)

Får Egedalsvænge et juletræ eller ej?

På trods af et ekstraordinært afdelingsmøde i Kokkedal i går, hvor beboerne valgte, hvem de ville have i bestyrelsen, er der stadig ikke noget svar på det spørgsmål.

ekstrabladet.dk har hele dagen forgæves forsøgt at få svar fra den nyvalgte bestyrelse.

- Det kan godt undre mig lidt. Det virkede som om, det skulle diskuteres, efter forsamlingen var taget hjem. Jeg snakkede med den nye formand Anders Brøgger, før resultatet af afstemningen var kommet, og han sagde, at der var en beslutning, der skulle tages, siger Yvonne Fornitz, der bor i Egedalsvænge og selv har siddet i bestyrelsen, til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Juletræskaos fortsætter

Ikke stor nok udskiftning
Yvonne Fornitz var med til at starte underskriftindsamlingen for at få afsat den gamle bestyrelse og er skuffet over at se så mange gengangere i den 'nye bestyrelse'.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at end ikke én af de fem er blevet skiftet ud, når formanden også gik, siger Yvonne Fornitz, der med 'de fem' mener det lille muslimske flertal, der stemte mod den årlige juletradition i boligforeningen.

- Personligt er jeg glad for, at formanden gik, for hun har håndteret sagen forkert, og det er jo formandens ansvar, hvordan tingene kommer ud i medierne. Jeg kender den nye formand godt, og jeg håber, at han er i stand til at skabe en bedre dialog.

Læs også:

Se også: Bombe i juletræsskandale: Formand flygter og Se også: Ny formand i Kokkedals 'juletræs-forening'

Yvonne Fornitz fortæller, at afdelingsmødet startede med en ophidset stemning fra både juletræsmodstandere og juletræstilhængere, men at der til sidst faldt lidt ro over gemytterne.

Alligevel er hun frustreret over, at der endnu ikke er kommet en afklaring af julestriden og en udmelding om juletræet.

Steffen Morrild, formand for boligforeningen 3B, der administrerer lejlighederne i Egedalsvænge, mener, at beboerne snart får et juletræ:

- Det var mit indtryk i går, at bestyrelsen ville få en konstruktiv dialog omkring det, siger han til ekstrabladet.dk.

Tavs bestyrelse
Yvonne Fornitz håber, at der snart falder ro over Egedalsvænge, og at beboerne får lov til at fejre jul - om det bliver med et juletræ eller noget andet, der symboliserer julen er hun ligeglad med.

Men hun tager afstand fra, at direktøren for boligforeningen 3B, som administrerer lejlighederne i Egedalsvænge, Bent Frederiksen, i går meldte ud, at man burde droppe juletræet.

Læs også:

Se også: Boligdirektør advarer mod juletræ

- Hvad sker der, hvis der ikke kommer noget juletræ?

- Det ved jeg ikke. Så kommer der nok ekstra mange juletræer på altanerne, siger Yvonne Fornitz.

ekstrabladet.dk har gentagne gange forsøgt at få den nyvalgte bestyrelsesformand Anders Brøgger og modkandidaten til posten Ismail Sahan i tale om den fortsatte juletræskonflikt, men uden held.

Tror du, Egedalsvænge får et juletræ i år? Skriv din kommentar under artiklen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen