TV: Lokal tv-station bringer UFO-optagelser

Mystiske objekter flyver rundt oppe i himlen over Denver. Ingen kan forklare hvad det kan være.

Der er noget i luften i den amerikanske by Denver. Det dokumenterer to forskellige videooptagelser - og en ekspert i luftfart kan ikke forklare hvad det er.

Den lokale tv-station KDVR, der er FOX TVs samarbejdspartner i Denver, blev tilbudt en opsigtsvækkende video optaget af en anonym mand. Billederne viser flyvende objekter, der i høj hast zig-zagger sig igennem himlen over byen.

Se også:

Verden på vrangen - 4. nov. 2011 - kl. 15:43 TV: Han har beviserne - UFO'er findes

Ifølge manden flyver objekterne samme sted flere gange om ugen, typisk tidligt på eftermiddagen. En reporter fra Fox 31 Denver har undersøgt optagelserne fra den anonyme mand:

- Han har optaget billederne på hans digitalkamera fra en bakketop i Federal Heights. Det mærkeligste er, at de flyver så hurtigt, at man ikke kan nå at se dem med det blotte øje, siger journalisten Heidi Hemmat.

Optog billeder samme sted
Tv-stationen er efterfølgende gået ind i sagen med deres egen fotograf, Noah Skinner. Han tog sit eget udstyr med ud til det samme sted, som billederne var optaget og optog sine egne i samme tidsrum.

Se også:

Verden på vrangen - 30. jul. 2012 - kl. 09:24 TV: Mystisk objekt spottet under OL-åbning

Da tv-stationen satte hastigheden ned på Noah Skinners optagelser, viste også de et uidentificeret objekt, der fløj oppe i himlen.

Billederne er blevet forelagt for den tidligere pilot og luftfartsekspert, Steve Cowell, for at se om han kunne gennemskue, hvad der foregår på optagelserne.

- Jeg kan ikke identificere det, siger Cowell til KDVR.

Se også:

Samfund - 1. aug. 2012 - kl. 12:20 TV: UFO var tophemmeligt bombe-fly

- Det er ikke et fly, det er ikke en helikopter, og det er heller ikke fugle, lyder det.

Men betyder det, at der kan være tale om en UFO?

Cowell mener, at det mystiske objekt muligvis kan være rester af en slags metallisk affald, der bliver kastet op i luften af vinden. Han afviser skeptikeres påstand om, at der skulle være tale om insekter, der har sneget sig ind foran linsen.

Vurder selv i tv-klippet herover

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen