Større ændringer i togtrafikken i pinsen

Man skal væbne sig med tålmodighed og tage af sted i god tid, hvis man skal med DSB i pinsen

Tag med toget i god tid, hvis du skal nå noget bestemt. (Polfoto)
Tag med toget i god tid, hvis du skal nå noget bestemt. (Polfoto)

Pinseturen med DSB bliver både længere og mere besværlig, end den plejer at være.

Banedanmark gennemfører i pinsen omfattende spor- og broarbejde på det vestlige Fyn og i Trekantsområdet i Jylland, og det betyder store ændringer i togtrafikken.

Der er færre rejsende i pinsen, og derfor bliver arbejdet gjort i pinsen.

Arbejdet påvirker trafikken i begge retninger, og det vil betyde væsentlig længere rejsetid for intercity og intercitylyn, oplyser DSB.

Det er især strækningen mellem Odense og Vejle, hvor der skal udskiftes sveller og udføres broarbejde, at togtrafikken vil blive påvirket.

På strækningen mellem Odense og Vejle bliver der indsat togbusser mellem Odense og Vejle og Fredericia og Vejle fra 17. maj om aftenen til 20. maj midt på dagen.

Blandt flere andre strækninger betyder arbejdet længere rejsetider fra København mod henholdsvis Aarhus, Aalborg, Frederikshavn og Struer.

På regionalstrækningen mellem Aarhus og Esbjerg kører togene kun mellem Fredericia og Esbjerg og Vejle og Aarhus i pinsedagene.

Mellem Vejle og Fredericia kører der togbus.

De internationale tog mellem Aarhus og Hamburg/Berlin har i pinsedagene start i Fredericia, så derfor er det en god idé at tage af sted i god tid.

Regionaltogene mellem Odense og Fredericia kører kun mellem Odense og Ejby, og der vil være togbusser mellem Ejby og Fredericia.

Man kan se mere information gå på www.rejseplanen.dk, som har opdateret trafikinformation.

På www.dsb.dk/trafik kan man finde supplerende information.

0 kommentarer
Vis kommentarer