Dagpengemodtager: Huset er reddet - indtil videre

53-årige Jørn Thrane er glad for regeringens nye dagpengeudspil, men mener det er en lappeløsning

Jørn Thrane sammen med sin hustru. De håber, at deres hus er reddet med det nye dagpengeudspil. (Foto: Christer Holte)
Jørn Thrane sammen med sin hustru. De håber, at deres hus er reddet med det nye dagpengeudspil. (Foto: Christer Holte)

Er du berørt af regeringens nye dagpengeudspil? Skriv en mail til os på 1224@eb.dk eller sms 1224 (Koster alm. sms-takst)

- Det var da en udmærket nyhed at vågne op til, lyder det fra maskintekniker Jørn Thrane fra Sønderborg om regeringens dagpengeudspil, der bliver endeligt præsenteret tirsdag formiddag.

- Jeg ved ikke helt præcis, hvad det kommer til at betyde i kroner og ører, men det ser da ud til at huset er reddet indtil videre. Så jeg skal følge godt med i nyhederne i dag, siger Jørn Thrane til Ekstra Bladet.

Plus Overblik: Sådan endte akutpakke med regeringsindgreb

Læs mere:

Se også: FOA: Dagpengeudspil er endnu en lappeløsning

Læs også:

Se også: Engell: Dagpengeudspil redder ikke regeringen

Røg ud i januar
Jørn Thrane har været på dagpenge, siden han blev arbejdsløs i januar 2010, men røg ud af systemet da 2012 blev til 2013. Derfor har det kun været Jørn Thranes kones løn, der er rullet ind på kontoen fra januar.

- Det er ikke fordi min kone tjener alverden, så det har været et par hårde måneder. Men det er da rart, at det nu ser ud som om, at jeg får penge sat ind på min egen konto, lyder det.

Læs også:

Se også: Så mange mister dagpenge måned for måned

Vil hellere arbejde
Men selv om Jørn Thrane er glad for, at huset nok er reddet, så mener han stadig, at regeringsudspillet er en lappeløsning.

- Det er jo kun fordi, de ikke har skabt, de job, som de har lovet, at de gør det her. Jeg ville da hellere ud og arbejde, end at blive forsørget. Men der er ingenting at få.

-Jeg har søgt alle de job, der har været slået op. Undtagen som præst. Det tænkte jeg alligevel, at jeg ikke havde kvalifikationerne til.

0 kommentarer
Vis kommentarer