Clinton-feberen rasede i Sønderborg

Sønderborg var på den anden side, da Bill Clinton i går besøgte byen

Clinton tog sig tid til at hilse på de mange fans, der var stimlet sammen på gågaden i Sønderborg. (Foto: Christer Holte)
Clinton tog sig tid til at hilse på de mange fans, der var stimlet sammen på gågaden i Sønderborg. (Foto: Christer Holte)

Det var rockstjerne-lignende scener, der udspillede sig i går aftes, da Bill Clinton slog et smut forbi Sønderborg Centrum.

Her blev han mødt af hundredvis af begejstrede borgere, der var stimlet sammen på gågaden og forsøgte at fange et glimt af den populære eks-præsident med deres kameraer og mobiltelefoner.

- Han er den bedste præsident, USA har haft gennem tiderne, og så er det jo heller ikke hver dag, at man får besøg af sådan en i sin hjemby. Det er som om, vi er verdens navle lige nu, lød det fra Erik Bork, der var dukket op med sin teenage-datter og søn for at se Clinton.

Alle ville se 'giraffen'
Da Clinton rullede forbi menneskemængden i en større bilekortage og stoppede op ved design-butikken Juhls Bolighus, skabte det et sandt stormløb hen imod butikken.

- Alle vil jo se giraffen, lød det meget rammende fra en ældre kvinde, der befandt sig ved siden af ekstrabladet.dk's udsendte.

Med næserne nærmest presset op ad butiksruden fulgte folk nysgerrigt med, da eks-præsidenten gik rundt i inde i butikken med sine Secret Service-folk i hælene, hilste på medarbejderne og nærstuderede de mange danske designer-varer.

Elsker dansk design
Især en model-udgave af det berømte danske krigsskib Fregatten Jylland fangede tydeligvis eks-præsidentens opmærksomhed. Og det endte med, at Clinton forlod butikken med skibet i gave.

- Han var fantastisk. Han var meget betaget af det og vidste en masse om dansk design, sagde en af butikkens medarbejdere, Vagn Jensen, til ekstrabladet.dk

Bill Clinton tog sig efterfølgende tid til at trykke hænder med flere folk i det menneskehav, der havde samlet sig ude foran butikken.

Han begav sig herefter videre til Kultur og Kongrescenteret Alsion, hvor han var inviteret som hovedtaler.

LÆS OGSÅ:

Se også: Clinton afbrudt i Sønderborg-tale: Hillary ringede

1 af 4 Clinton var meget betaget af dansk design. (Foto: Christer Holte)
2 af 4 Hundredvis af borgere fulgte nysgerrigt med uden for butikken, da Clinton kiggede på danske designer-produkter. (Foto: Christer Holte)
3 af 4 Clinton-feberen rasede uden for Juhls Bolighus i Sønderborg. (Foto: Christer Holte)
4 af 4 Clinton tog sig tid til at hilse på de mange fans, der var stimlet sammen på gågaden i Sønderborg. (Foto: Christer Holte)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen