TV: Magi: Finder gammel mønt i armen

Tryllekunstneren Michael Deutsch får folk på gaden til at måbe, når han sluger en mønt og skærer den ud af kroppen. Kan du gennemskue ham? SE MED HER

SE MICHAEL DEUTSCH GADETRYLLERI I KLIPPET HEROVER
----------------------------------------------------------------------------------------------

Når man kan få smukke kvinder til at svæve og motorcykler til at forsvinde, må man være en af de dygtigste tryllekunstnere. Og det kan Michael Deutsch.

De kommende fredage kan du skyde din weekend i gang med en god omgang magi, når vi præsenterer en række af Deutsch tryllerier her på ekstrabladet.dk.

I dag lægger vi ud med et rødblodigt indslag, hvor han til publikums store forbløffelse skærer en mønt ud af sin krop.

Se i klippet herover, om du kan gennemskue tryllenummeret.

Læs også:

Se også: Frække Nicki som Idol-dommer

Oplært i Benneweis
Michael Deutsch blev danmarkskendt, da han i 2010 stillede op i DRs satsning 'Talent 2010' sammen med sin ven og tryllekollega Joachim Solberg.

Interessen for at få ting til at forsvinde og overraske et publikum startede dog allerede, da han var bare 15 år. Michael Deutsch fandt inspiration fra tryllekunstnere som arbejdede hos Cirkus Benneweis, hvor en af de førende, Johnny Hart, tryllede en Rolls-Royce væk fra scenen.

Læs også:

Se også: Glem X Factor: Talentkonkurrence for onde babyer

Magi i verdensklasse
Den unge Michael fik lov at arbejde som assistent i Benneweis, hvor han sugede til sig af trylleriets grundprincipper. Dem har han finpudset lige siden, og i dag laver han både magi på gaden og bliver hyret til gigantiske shows, hvor han ikke bare involverer publikum på scenen, men også viser, hvordan man tryller biler og helikoptere frem og får folk til at forsvinde.

Han har blandt andet arbejdet som konsulent og kontruktør af illusioner til Line 3, Ørkenens Sønner, Zirkus Nemo, Aqua, Det Ny Teater, Det Kongelige Teater og Cirkus Revyen.

Læs også:

Se også: De røg ud af 'Voice'

Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen