ekstrabladet.dk søger to journalister

Vi søger to ambitiøse journalister til digital graverjournalistik og netnyheder. Er det dig?Er du den næste digitale graverjournalist på Danmarks største nyhedssite?ekstrabladet.dk søger en ambitiøs journalist, der har lige dele talent og erfaring for den undersøgende journalistik og de uendelige muligheder, som nutidens og fremtidens digitale fortællemetoder giver.

Du har en ambition om at lave journalistik, der bliver husket, og du har blik for en tabloid historie med skarpe vinkler og journalistisk kant.

Du drømmer om at producere fortællinger med andet end bare ord og arbejder smertefrit bag laptop, via mobilen og foran tv-kameraet med Ekstra Bladet TV's røde mikrofon i hånden.

Du ved naturligvis, hvad der kræves for at arbejde med digitale værktøjer, og du kan dokumentere gode resultater i genren. Derudover er du ikke fremmed for enkel kodning, ligesom du selvfølgelig ved, at 'CAR' betyder andet end bare 'bil'.

I stillingen kommer du blandt andet til at arbejde med den undersøgende journalistik på vores digitale platforme og sammen med redaktionens øvrige gravere. Men du bliver også en del af Danmarks bedste nyhedsredaktion, der hver dag rammer over en million danskere på både print, net, tablets og mobil.

For Ekstra Bladet er hver dag Danmarks største site på net og mobil, men vi vil vokse endnu mere. Jobbet er for dig, der hver dag vil gå på arbejde for at sørge for, at dette bliver virkeligt.

Nye fortælleformer
På ekstrabladet.dk skubber vi grænserne for historiefortællingen på nettet. Derfor skal du være klar til at udforske mulighederne og tænke kreativt, når historien skal formidles. Du vil arbejde tæt sammen med ekstrabladet.dk's redaktionelle udviklingsteam. Her er lidt smagsprøver på, hvad de laver:Interaktiv grafik:

Datasæt omsat til spændende grafik:

Overblik og baggrund:Vil du se mere? Flere eksempler på holdets arbejdeEr det dig, der skal levere tophistorierne til Danmarks største nyhedssite?ekstrabladet.dk søger en ambitiøs journalist, der hovedsagligt skal arbejde som nyhedsjournalist for de digitale platforme, men som samtidig skal være synlig i Ekstra Bladets printversion.

Du har erfaring som nyhedsjournalist og kan vise gode resultater. Du bobler over med gode ideer, der kan ramme toppen på landets mest besøgte og mest læste nyhedssite. Du ved, hvordan man vinkler skarpt og mestrer den tabloide fortælling, og du trives med, at der er deadlines - hele tiden..

Derudover er du nysgerrig på den digitale udvikling. Du har fingeren på pulsen, når det kommer til sociale medier og trends, og du forstår de journalistiske muligheder i brugen af de spændende værktøjer, som Ekstra Bladet som de eneste kan tilbyde vores digitale brugere.

Selvfølgelig er du ligeglad med, om historien skal produceres på computeren, på mobilen eller med Ekstra Bladet TV's røde mikronfon i hånden. Og du er altid klar til at gå det ekstra skridt, som Ekstra Bladets brugere og læsere kræver af vores journalistik.

Ekstra Bladet er hver dag Danmarks største site på net og mobil, og vi vil vokse endnu mere. Jobbet er for dig, der hver dag vil gå på arbejde for at sørge for, at dette bliver virkeligt.

Kontakt og ansøgningsfrist
For begge stillinger, kontakt chefredaktør Geir Terje Ruud på gt@eb.dk / 23441313, eller nyhedscheferne Mette Fleckner ( fleck@eb.dk / 20141313) og Niels Pinborg ( pin@eb.dk) / 20101313.

Ansøgningsfristen er den 12. oktober. Ansøgninger skal stiles til ansvarshavende chefredaktør Poul Madsen og sendes på mail til sekretariatschef Anne Marie Vang på amv@eb.dk.

Quiz: Find ud af, om du har, hvad der skal til for at blive ekstrabladet.dk's nye journalist: