TV: Ekstra Bladet har iPhone 5

Der er blevet givet tusindvis af high fives, efter iPhone 5 endelig er kommet på gaden. Gense liveanmeldelsen herDen er blevet kysset og krammet men også haglet ned for at have upræcise kort og alt for let får ridser.

I nat kunne de allerførste danskere så selv vurdere den, da iPhone 5 blev frigivet herhjemme.

Se mere i klippet herover.

Ekstra Bladet har også fået fingre i en af de eftertragtede smartphones, og klokken 14 i dag ser vi på dens styrker og svagheder live lige her. Så har du et spørgsmål til vores gadget-ekspert, kan du stille det her fra klokken 13.30 eller allerede nu i kommentarfeltet herunder.

Problematisk start
Lanceringen af iPhone 5 har været alt andet end en dans på roser for Apple. De første anmeldelser var positive, men efter at telefonen havde været til salg i få dage, begyndte der at dukke klager op fra brugerne.

Læs også:

Spilnyheder - 17. sep. 2012 - kl. 06:17 Så mange hestekræfter har iPhone 5

Forvirrende og dårlig
Det amerikanske webste Ars Technica har lavet en oversigt, hvor det fremgår, at der både er noget galt med telefonens Wi-Fi, den får let ridser, der er problemer med lyset, kortet og en opdateret udgave af den intelligente, stemmestyrede assistent, Siri, er blevet for forvirrende.

Læs også:

Se også: Priskrig: Her får du iPhone billigst

Trods det sad nogle danskere i kø i hele 18 timer for at være de første til at købe en iPhone 5. Følg med her klokken 14, hvor vi ser på, om smartphonen kan leve op til den massive opmærksomhed.

Skriv dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen