450.030,22 for et shot tequila

’En smutter’ i fredagsbaren førte til, at en studerende fik trukket 450.030,20 kroner fra sin konto

Det blev noget dyrere end beregnet, da en RUC-studerende ville peppe festen op med et skud tequila. (Foto: AP/Petr David Josek)
Det blev noget dyrere end beregnet, da en RUC-studerende ville peppe festen op med et skud tequila. (Foto: AP/Petr David Josek)

Normalt er fredagsbarerne et SU-venligt alternativ til klubber og værtshuse. Men for én uheldig studerende fra Roskilde Universitet, blev en tur i fredagsbaren for 14 dage siden en meget dyr omgang.

- Jeg fik et shot tequila i fredagsbaren. Søndag trak banken så omkring 450.000 kroner fra min konto. Det var lidt af et chok, siger den studerende, som ikke ønsker at få sit navn frem, til ekstrabladet.dk.

I alt blev der hævet 450.030,20 kroner på kortet.

Læs også:

'Åh nej, jeg tog 980.000 kroner for en pizza'

Vildt uheldigt
Folkene bag fredagsbaren på Roskilde Universitet er ikke specielt stolte af, at de hævede 450.030,20kr fra en studerendes konto.

- Vi ved ikke helt, hvad der skete, men det er klart, at det ikke er vildt heldigt, siger Dion Pedersen, formand for fredagsbaren på Roskilde Universitet.

Dion Pedersen forklarer, at de formentlig er kommet til at taste det forkerte beløb på dankortautomaten, inden den studerende tastede koden til sit dankort og trykkede godkend.

- Det var en stor fest, og der var tryk på baren. Og så kan sådan et uheld jo ske, siger han.

De må ikke være stive
Dion Pedersen tror ikke, at det var fordi de studerende bag baren var berusede.

- Vi har fortalt vores folk i baren, at de godt må drikke, men at de ikke må være stive. Så jeg tror ikke, det er derfor, siger Dion Pedersen. Han tilføjer:

- Hvis han har lyst til at komme herop igen, så skal jeg gerne skænke ham en kvajebajer.

Dion Pedersen understreger, at de 'i en allerhelvedes fart' førte pengene tilbage på kontoen, da de blev gjort opmærksomme på uheldet.

Pengene kom tilbage på den studerendes konto om tirsdagen. Altså fem dage efter at han købte shottet.

Den studerende fortæller i øvrigt, at folkene i fredagsbaren var meget hjælpsomme med at få pengene tilbage på kontoen.