Kasi-familien skylder 168 mio. kr. i skat

Ekstra Bladet kan nu afsløre den sande forklaring på, at Kasi-Jesper blev tvunget til at lukke AG København. Skat kræver nemlig 168 mio. kr. af Kasi-Jesper, hans mor og søster samt deres selskaber

Jesper Nielsen og hans familie har blandt andet trukket sponsorater i Brøndby og AG Håndbold til en værdi af over 200 mio. kr. fra i Skat i perioden 2007-2009. (Foto: Ernst van Norde)
Jesper Nielsen og hans familie har blandt andet trukket sponsorater i Brøndby og AG Håndbold til en værdi af over 200 mio. kr. fra i Skat i perioden 2007-2009. (Foto: Ernst van Norde)

En massiv skattegæld er den reelle grund til, at Jesper ’Kasi’ Nielsen i dag står tilbage uden en krone på lommen, og at han er fortid som million-sponsor i den danske sportsverden.

Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at Skat samlet kræver 168 millioner kroner af Jesper ’Kasi’ Nielsen, hans søster Annette Nielsen, moderen Dorthe Nielsen og deres selskaber heriblandt AG København.

Beløbet er endda kun foreløbigt. Skat forbeholder sig nemlig ret til yderligere krav. Samtidig har Skat for nylig overtaget råderetten over alle familiens værdier.

Jesper Nielsen og hans familie har blandt andet trukket sponsorater i Brøndby og AG Håndbold til en værdi af over 200 mio. kr. fra i Skat i perioden 2007-2009, ligesom et liv på 1. klasse betalt af skatteyderne danner baggrunden for den massive skattesag mod familien.

Kammeradvokaten
Da Kasi-koncernens forretningsaktiviteter primært har ligget uden for landets grænser, vurderer Skat, at sponsoraterne udelukkende har været i familiens interesse. Det fremgår af fortrolige dokumenter, som Ekstra Bladet er i besiddelse af, og som bærer signaturen fra Kammeradvokaten, der er statens og dermed Skats advokat.

Se kammeradvokatens dokument her:

Se også: Skatte-dokumenter ang. Jesper Nielsen

’De pågældende udgifter vedrører blandt andet sponsorat af fodboldklubben Brøndby IF samt sponsorat af håndboldklubben AG Håndbold ApS, hvilke sponsorater efter SKAT’s opfattelse ikke har været i selskabets interesse og således er udgifter, som er afholdt med varetagelse af ejernes personlige interesser for øje,’ lyder det blandt andet.

På sporet i to år
Af dokumenterne, der attesteret 18. juli 2012, fremgår det, at Skat har været på sporet af Kasi-Jesper og hans familie i flere år. Allerede tilbage i september 2010 begyndte Skat en kulegravning af familien Nielsens koncern.

Kravet mod Jesper Nielsen personligt er 52,7 mio. kr. Dorthe Nielsen afkræves 19,7 mio. kr., mens Annette Nielsen personligt har skattegæld for 28,7 mio. kr. Dertil kommer 66,1 mio. kr. for Kasi ApS. I alt 101,1 mio. kr. Derudover er der selskabskrav for 43,5 mio. kr. og momskrav for 23,6 mio. kr.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra familien.

Læs meget mere i dagens udgave af Ekstra Bladet:

- Se Skats dokumenter i avisen

- Skat frygtede, at familien ville skjule pengene

- Kasi-familien liv på 1. klasse for skattekroner

- Skat har været på sporet af Kasi-Jesper og hans familie i flere år

- Skat krævede AG København konkurs

- Tysk klub ejer nu Kasi-Jespers sidste værdi

- Nu styrer Skat Kasi-familiens økonomi

- Kasi-Jesper for to år siden: Jeg aner ikke, hvad jeg betaler i skat

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen