Ny kræftkur: Få et spark i ansigtet

En canadisk præst siger, at han kan kurere din kræft ved at sparke dig i hovedet

Todd Bentley viser stolt sine mange tatoveringer frem (Privatfoto)
Todd Bentley viser stolt sine mange tatoveringer frem (Privatfoto)

Den canadiske evangelist-præst Todd Bentley har allerede gjort sig bemærket og berygtet på det Nordamerikanske kontinent med sin kontroversielle kur mod kræft. Og nu er turen så kommet til Europa.

Den tatoverede biker og tidligere stofmisbruger har planlagt en turne rundt i Storbritannien i slutningen af denne måned, hvor han vil sparke og slå sygdommen ud af kræftramte briter. Det skriver Daily Mail.

Todd Bentleys tidligere shows har skabt stor debat i USA, hvor han tidligere har udtalt følgende:

- Jeg forstår ikke, hvorfor jeg ikke kan mærke Guds kraft? Det er fordi, jeg ikke har sparket den kvinde i ansigtet endnu, fortæller han under et af sine shows og uddyber:

LÆS OGSÅ:

Se også: Frifundet for dødsstraf - fængslet for deodorant-tyveri

- Skæbnen kommer til mig. Han siger: Spark hende i hovedet med din motorcykelstøvle. Så jeg gik helt tæt på hende, og det sagde slam! Og lige da min støvle ramte hendes næse, tog Guds kraft over.

Todd Bentley, der er tidligere stofmisbruger og dømt for et sexovergreb på en 7-årig dreng, mener, at Gud bruger ham som et instrument til at kurere de syge, og han opfordrer alle svage til at komme til hans shows.

Den 36-årige mirakelmand har ellers tidligere prøvet – med minimal succes – at vinde kampen mod kræften for to troende i USA ved at skubbe hårdt til den ene og give den anden et knæ i maven, men de tabte i stedet for en tand og luften.

De voldelige metoder har fået Malcolm Wicks, der er medlem af Labour-partiet, til at bede den britiske indenrigsminister, Theresa May, om at nægte den tatoverede præst adgang til Storbritannien.

LÆS OGSÅ:

Se også: Patient drak sig stiv i håndsprit

- Hans besøg medfører ikke andet end vrede, og jeg vil være taknemlig for, alt hvad du kan gøre, trygler Labour-politikeren.

Shanee Lemos, der arrangerer Todd Bentlys britiske turne, afviser dog, at den kontroversielle præst gør, som han prædiker, og rent faktisk sparker folk i ansigtet.

- Jeg har arbejdet med Todd i lang tid, og jeg har aldrig set ham sparke nogen, siger han.

Todd Bentley starter sin turne i Croydon Conference Centre i det sydlige London den 30. august. Efter tre shows her, går turen videre til Liverpool og en række mindre byer i september. Hvis han altså får lov.

1 af 2 Todd Bentley under et af sine kontroversielle shows (Privatfoto)
2 af 2 Todd Bentley viser stolt sine mange tatoveringer frem (Privatfoto)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen