Familiefar indlagt efter tur i Lalandias nye rutsjebane

Farlig familieferie i Lalandia: Caspar Reiff fik trykket sin rygsøjle i forlystelseslandets Tornado

Sommerferien i Lalandia blev en kort fornøjelse for 40-årige Caspar Reiff. Efter få timer i vandlandet kom han så slemt til skade i den nye vandrutsjebane Tornadoen, som Lalandia i øjeblikket reklamerer for på højtryk i tv, at han måtte hentes i ambulance og tilbringe en halv dag i en hospitalsseng.

- Når man sidder i bådene, kan man meget nemt kommet til at ramme rutsjebanens bund med bagdelen. Der er sådan nogle store huller i bådene, som man ved at læne sig en smule forover ryger længere ned i, så man rammer bunden. På et tidspunkt er der et meget langt næsten lodret fald på tre-fire meter, hvor jeg så landede med al vægten direkte på halebenet, fortæller Caspar Reiff til ekstrabladet.dk.

- Jeg fik presset hele rygsøjlen sammen, så det sagde knæk op mod nakken, og jeg fik det rigtig dårligt.

Heldigvis kom Caspar Reiffs to ældste børn på 16 og 13 år ikke noget til.

Læs også:

Se også: Overlæge advarer mod Lalandia-rutsjebane

Mange til skade i Tornadoen
På Nykøbing Falster Sygehus blev Caspar Reiff røntgenfotograferet og havde heldgvis ingen brud, men blev beordret til at ligge stille med en halskrave i tre timer, mens han fik smertestillende medicin.

- Jeg har været nogenlunde heldig, men på vej i ambulancen fik jeg at vide, at de siden åbningen af rutsjebanen har kørt frem og tilbage mellem sygehuset og Lalandia flere gange, fortæller Caspar Reiff.

Også på hospitalet og i Falck-transporten på vej hjem forlød det ifølge Caspar Reiff, at der var store problemer med den nye rutsjebane:

- To sygeplejersker og en læge fortalte uafhængigt af hinanden, at de hele tiden fik 'patienter ind fra Tornadoen'.

Nej til at lukke rutsjebanen
På trods af skaden er Caspar Reiff vendt tilbage til vandlandet for at tilbringe resten af det knap 8000 kroner dyre ferieophold sammen med sin kone og fire børn. Her har han flere gange forsøgt at få Lalandias medarbejdere og ledelse til at lukke vandrutsjebanen og få undersøgt problemerne. Men uden held:

- 'Der sker altid uheld i vandrutsjebaner', sagde den første, jeg henvendte mig til, i servicecentret. Jeg forklarede hende, at der var sket mange uheld, og de måtte få den lukket for at finde ud af, hvad der var galt. Men hun svarede bare: 'Det skal du ikke regne med' og smilede, fortæller Caspar Reiff.

Læs også:

Se også: Direktør: Vi har forsøgt at regulere farten

Tilbød en gratis middag
Heller ikke da Caspar Reiff truede med at gå til Ekstra Bladet, ville man lukke Tornadoen, men efter megen kamp blev han dog ringet op af weekendens centerleder i vandlandet:

- Han ville ikke lukke den, men tilbød mig en middag som kompensation. Jeg afslog og krævede, at de lukkede rutsjebanen og undersøgte tingene. Jeg er ikke interesseret i at få en gratis pizza. De må begynde at tænke på deres badegæsters sikkerhed frem for et pr-fremstød for en rutsjebane, før det går endnu mere galt.

Caspar Reiff har droppet den ferie, han og familien havde planlagt. Blot to dage efter feriestart er det slut med vandsjov og de tenniskampe, han havde glædet sig til at spille med de store børn.

- Jeg kan ikke svømme på grund af ryggen, så jeg kan holde øje med min toårige søn i soppebassinet.

Er du også kommet til skade i Tornadoen? Sms eller mms til 1224 (det koster alm. sms-takst) eller send mail til 1224@eb.dk.

1 af 2 Far, 40-årige Caspar Reiff kom til skade i Lalandia. Her ses han sammen med Embla på 16 år, Carl på 13 år, Arthur på 8 år og lille Ask på 2 år. (Privatfoto)
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen