Heltinden Maria: Giv gaver til Ceren i stedet

Danske Maria, der ammede et efterladt spædbarn tilbage til livet, er overvældet over den store interesse

Den lille pige var mæt, da hun kom til hospitalet, fortæller hospitalet til den danske Maria Sacha Kristensen. Foto: Privat
Den lille pige var mæt, da hun kom til hospitalet, fortæller hospitalet til den danske Maria Sacha Kristensen. Foto: Privat

Opmærksomheden har været overvældende for 25-årige højgravide Maria Sacha Kristensen, siden ekstrabladet.dk kunne fortælle den hjertegribende historie om, hvordan hun fandt et hittebarn i vejkanten i Tyrkiet i sidste uge og ammede det tilbage til livet. Med den mælk, som stod på spring til den lille dreng, som hun venter i næste måned.

Den lille familie fra Horsens har fået flere tilbud om gaver, blandt anden en rejse og en rejseforsikring, men Maria Sacha håber i stedet, at folk vil tænke på den knap en uge gamle pige, der bliver kaldt Ceren, der nu er på et børnehjem i Tyrkiet.

Læs også:

Se også: Ammede forladt babypige tilbage til livet

- Det er fint af dem, at de tænker på os. Men hvis folk gerne vil bidrage, synes jeg, det er bedre, at de giver gaver til hende. Jeg har tænkt på, at jeg vil have nogle gaver med, når jeg skal derned og se hende, fortæller Maria Sacha.

Hun er sat til at føde i slutningen af august, og inden da skal hun ingen steder.

- Nu skal jeg lige have overstået den fødsel, og hvis alting går, som det skal, så går der ikke så lang tid, før jeg tager derned, siger den 25-årige social- og sundhedshjælper, der også vil give sig tid til at nyde det nye skud på stammen, der er et rigtigt ønskebarn, der gør dem til en familie på fire.

I dag var det første dag, at den 3-årige kommende storebror, Lucas, var afsted i børnehave, efter de kom hjem fra ferien i Tyrkiet i torsdags. Så nu glæder Maria Sacha sig til, at hverdagen kan indfinde sig igen.

Læs også:

Se også: Mor, er det min lillebror?

Men det lille liv, som hun reddede, har fået en evig plads i den lille familie - og derfor kan Maria Sacha heller ikke bare slippe hende.

- Jeg har brug for at se det sted, hvor hun er, og give alle mine kontaktoplysninger, så hun kan finde frem til mig. Det skal hun have mulighed for. Jeg fandt selv min far efter 23 år, og selvom jeg ikke er hendes mor, så er det vigtigt at vide, at der er nogen, der holder af en, siger hun og fortsætter:

Læs også:

Se også: Hospital: Barnet har det godt

- Og jeg holder af hende. Når jeg kigger på billederne af hende, så bliver jeg glad. Det er ikke, fordi jeg savner hende som sådan, men jeg skal se, hvor hun er, og at hun har det ordentligt, fortæller Maria Sacha, der er helt vildt træt og næsten ikke orker noget lige nu. Hele hurlumhejet har også resulteret i, at hun lige måtte en tur omkring hospitalet for at få graviditeten tjekket igennem.

- Jeg havde så ondt i maven, så jeg blev scannet, og de satte elektroder på ham. Men alt var bare helt perfekt, fortæller hun lettet.

1 af 2 Maria Sacha, hendes mand Kent Sørensen og deres søn Lucas. Foto: Ole Frederiksen
2 af 2 Den lille pige var mæt, da hun kom til hospitalet, fortæller hospitalet til den danske Maria Sacha Kristensen. Foto: Privat
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen