Her bliver det varmest i morgen

1. maj bliver sparket i gang med en ordentlig omgang sol til det meste af landet

I weekenden lover de helt ned til 8-9 grader, så det er med at nyde de kommende dage, hvor det er varmt og solrigt de fleste steder landet over, for det bliver markant koldere i weekenden. (Foto: Linda Johansen)
I weekenden lover de helt ned til 8-9 grader, så det er med at nyde de kommende dage, hvor det er varmt og solrigt de fleste steder landet over, for det bliver markant koldere i weekenden. (Foto: Linda Johansen)

1. maj bliver en solrig affære i størstedelen af Danmark. Men der er nu alligevel steder, hvor de kolde fadøl kan nydes under ekstra varme forhold.

Det fortæller meteorologen Thomas Alsbirk fra Vestas Wind Systems A/S til ekstrabladet.dk

Samfund - 26. apr. 2012 - kl. 09:49 Hvornår kommer det gode vejr

- Vi får som udgangspunkt en rigtig flot dag i morgen. Typisk vil der være en hel del sol og temperaturer på ca. 15 grader. Men der vil også være meget forskel på vejret rundt om i landet, siger meteorologen.

Nogen vil få sol andre vil få varme, og de heldige får begge dele.

Hedest i Ringkøbing
Ringkøbing bliver det sted, hvor temperaturerne bliver højest med hele 18-19 grader.

Selvom Ringkøbing scorer højest på varmeskalaen, behøver beboerne ikke finde de nypudsede solbriller frem. De får nemlig kun nogen sol.

Til gengæld er der godt nyt for folk, der skal i Fælledparken, selvom temperaturerne ikke når op på helt det samme niveau som Ringkøbing. Men sol, det er der masser af.

Se også: Frem med solcremen: Fantastisk vejr forude

- Københavnerne kan se frem til, at det bliver ca. 15 grader og masser af sol, når de skal i Fælledparken og marchere med de røde faner, siger Thomas Alsbirk.

Hvis man både ønsker sig sol og varme, så er Odense den bedste mulighed, siger meteorologen

- Odense får omkring 16 grader, men der kommer til at være meget sol. Så det er et godt kompromis, hvis man både vil have sol og varme, siger han.

Koldt at være bornholmer
En frisk til hård vind nede ved Østersøen, kommer til at lægge en dæmper på Bornholm, hvor temperaturerne kommer til at være under 10 grader. Til gengæld bliver det også det klareste sted, så der vil være masser af sol på solskinsøen.

Se hvordan vejret bliver hos dig her

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere