Sexbutik truet ud af landsby

Forargelsen over en nyåbnet sexbutik i Nors er så stor, at ejerne er blevet truet ud af byen

Kim og Vibeke Madsen tør ikke længere have deres sexbutik i Nors. (Foto: Ole Iversen)
Kim og Vibeke Madsen tør ikke længere have deres sexbutik i Nors. (Foto: Ole Iversen)
Følg Samfund

Dildoer, penisringe, plyshåndjern eller frækt lingeri er tilsyneladende ikke noget, man bryder sig synderligt om i det nordvestlige Jylland.

I hvert fald ikke i landsbyen Nors lidt nord for Thisted, hvor parret Kim og Vibeke Madsen forgæves har forsøgt at åbne en sexbutik.

Læs også:

Dildo alt for stor til Holstebro Ret

På grund af flere alvorlige og anonyme trusler, har de dog nu set sig nødsaget til at lukke butikken og flytte den til Tved - en anden landsby, der ligger to-tre kilometer væk, hvor den tidligere har fungeret med stor succes.

- Det startede i sidste weekend, hvor vores skilt først blev skruet ned fra væggen og smidt ud på gaden. I tirsdags blev vi så ringet op om formiddagen af en person fra et hemmeligt nummer, der fortalte mig, at det ville være 'synd for mine piger', hvis der skete noget med mig, forklarer Kim Madsen til ekstrabladet.dk. og fortsætter:

- Derefter spurgte jeg ham, hvad han mente, hvortil han svarede: Hvis ikke du flytter butikken ud af byen, så kommer du til skade.

Porno i provinsen

Fuldstændig rystet
Senere på dagen blev Kim Madsen igen ringet op af en ukendt person, der ikke ville vide af sexbutikken.

- Om eftermiddagen var der så nogen, der ringede og sagde, at hvis ikke vi lukkede butikken i Nors, ville han sørge for, at varelageret blev tømt om natten. Jeg må indrømme, at jeg blev fuldstændig rystet over det, fortæller Kim Madsen videre.

Efter samtaler med advokat Michael Juul Eriksen besluttede Kim og Vibeke Madsen at anmelde truslerne til politiet. Samtidig besluttede de sig også for at flytte deres sex-butik tilbage til Tved.

- Under normale omstændigheder havde vi blæst på truslerne og fortsat. Men nu er det jo sådan, at vi har to små piger, som vi bliver nødt til at tage hensyn til. Så derfor så vi ingen anden udvej end at flytte forretningen tilbage til Tved.

- Alligevel er det dybt overraskende, at der tilsyneladende findes så højmissionske mennesker. Specielt eftersom butikken på ingen måde var vulgær. Vores vare-sortiment kunne eksempelvis ikke engang ses ude fra gaden.

Sexbutikken, Butik Viv, nåede kun at holde åbent én dag - 23. april.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+