Messerschmidt: Et glimrende arrangement

DF'eren Morten Messerschmidt forlod debatarrangement på Nørrebro ad bagvejen og undgik balladen, der opstod

Selve paneldebatten inde i Korsgadehallen foreløb fredeligt. Her er det Johanne Schmidt-Nielsen (Enhedslisten), Morten Messerschmidt (DF) og Manu Sareen (R). (Foto: Anthon Unger)
Selve paneldebatten inde i Korsgadehallen foreløb fredeligt. Her er det Johanne Schmidt-Nielsen (Enhedslisten), Morten Messerschmidt (DF) og Manu Sareen (R). (Foto: Anthon Unger)

En paneldebat på Nørrebro i København om tonen i indvandrerdebatten blev afløst af et masseslagsmål udenfor på gaden.

Paneldeltagerne var Morten Messerschmidt (DF), kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen (R) og Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen var mødt op i Korsgadehallen for at diskutere tonen i indvandrerdebatten.

- Det var et glimrende arrangement. En spændende og på mange måder relevant diskussion. Jeg vil tro, der var 4-500 mennesker, siger Morten Messerschmidt på en mobiltelefon til ekstrabladet.dk.

TV: Masseslagsmål på Nørrebro efter paneldebat

Efter råd fra Københavns Politi forlod DF's europaparlamentariker Korsgadehallen ad bagvejen og var derfor ikke vidne til, at godt 50 venstreorienterede forsøgte at jage en håndfuld højrenationalister ud af kvarteret.

- Jeg synes det forløb meget roligt. Politiet håndterede det godt, siger Messerschmidt om balladen, hvor der blev kastet med både cykler og kanonslag.

Da Morten Messerschmidt første gang tog ordet under debatten, blev han kortvarigt afbrudt af et par tilhører, der råbte 'Ingen racister i vores gader'.

- Efter forløb det fint. Jeg lod dem bare løbe tør for luft. Jeg fornemmede også hvis lede ved dem fra salen, hvor der var stor interesse for emnet, siger Messerschmidt.

1 af 2 (Foto: Anthon unger)
2 af 2 Selve paneldebatten inde i Korsgadehallen foreløb fredeligt. Her er det Johanne Schmidt-Nielsen (Enhedslisten), Morten Messerschmidt (DF) og Manu Sareen (R). (Foto: Anthon Unger)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere