Gittes brevkasse: 27 år og jomfru

Skriv til Gitte Nielsen: Eks-modellen giver råd om stort og småt til Ekstra Bladets læsere. I denne uge handler det om at være jomfru og om falske voldtægtsanklager.

(Foto: Benjamin Kürstein)
(Foto: Benjamin Kürstein)

Klik her for at stille Gitte et spørgsmål

Kære Gitte
Vi er fire gutter, der har det rigtig godt sammen og deler vores glæder og problemer. En af vennerne er 27 og en ganske almindelig, nydelig fyr.

Desværre har han overordentligt svært ved alt det med piger -faktisk er vi fuldstændig sikre på, at han stadig er jomfru. Vi ved, han har været meget lun på et par piger i den tid, vi har kendt ham, men hver gang er han blevet skuffet eller har været for sløv i optrækket.

Vi synes, det er rigtig synd for ham, at han ikke forstår at tale med piger, men vi har ikke held med at hjælpe ham. Og det virker, som om han er træt af hele situationen, når der bliver snakket om eller med piger.

Hvordan hjælper vi ham videre? Eller er det bedst at lade ham kæmpe videre i sit eget tempo?
Hilsen vennerne

Hej gutter
Fantastisk, at I er nogle betænksomme gutter, der vil hjælpe jeres ven. Men mit bedste råd er, at I lader ham være i fred. Back off!

I har jo allerede forsøgt at foreslå alle mulige løsninger på det, I anser for at være et stort problem. Han er ved at være træt af jeres konstante fokus på hans kærlighedsliv, så træd et skridt tilbage og lade ham gøre, hvad han mener, er bedst for ham selv. I hans eget tempo.

Støt ham i, at han ikke skal skamme sig over at være 27, single og jomfru. Gå I byen med ham. Tag ham med til fester. Hjælp ham med hans netdate-profil, etc., hvis han beder om det. Men lad være med at presse ham.Hilsner Gitte

Klik her for at stille Gitte et spørgsmål

Løgne om voldtægt skal straffes hårdt
Hej Gitte!
For nylig har tre drenge fået en kæmpe erstatning, fordi en pige løj om voldtægt og sendte dem mange år i fængsel.

Synes du, det er o.k., at hun slipper med en behandlingsdom på to-tre måneder og en løftet pegefinger, fordi man mener hun er psykisk syg?

Eller skulle man give hende samme straf som den, drengene fik –altså mellem et og to års fængsel?
Venlig hilsen
Michael Petersen

Hej Michael
Det er forfærdeligt, når kvinder anmelder falsk, og jeg synes, de skal straffes hårdt.

Hvis eksperter vurderer, at en behandlingsdom kan stoppe kvindens destruktive adfærd, så håber jeg på, at behandlingen fortsætter så længe, at man vitterlig retter op på hendes mentale tilstand.

Voldtægt er en meget alvorlig kriminel handling. Voldtægtsforbrydere skal straffes hårdt, og det skal kvinder, der opdigter voldtægt, også.
Gitte

Klik her for at stille Gitte et spørgsmål

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere