Villy: Han var en af de helt store

Den 98-årige skibsreder vil blive savnet. Han var en stor mand i erhvervslivet, mener udenrigsministeren

Arnold Mærsk Mc-Kinny Møllers død er et stort tab for Danmark. Han var en god ambassadør  for Danmark i udlandet, mener Villy Søvndal. (Foto: Polfoto/Finn Frandsen)
Arnold Mærsk Mc-Kinny Møllers død er et stort tab for Danmark. Han var en god ambassadør for Danmark i udlandet, mener Villy Søvndal. (Foto: Polfoto/Finn Frandsen)

- Jeg vil huske ham som et venligt menneske. Et lyttende menneske. Og et menneske, der var optaget af, hvad der skete rundt om i verden. Han var en af de helt store, siger udenrigsministeren, Villy Søvndal, til TV2.

Related content

Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller døde i nat på Rigshospitalet efter lang tids sygdom.

Stor spiller
Virksomheden A.P. Møller-Mærsk har i mange år været Danmarks helt store flagskib og stolthed i udlandet. Den succes kan Mærsk Mc-Kinney Møller i den grad tage en del af æren for, mener udenrigsministeren.

- Han vil blive husket for at have omdannet Mærsk til en moderne virksomhed. En virksomhed der betyder meget i Danmark, og for Danmark i udlandet. Det er klart, at Mærsk er en stor spiller i verdensbilledet, siger Villy Søvndal, der tror og håber på, at Mærsks død ikke ændrer på, at Mærsk fortsat har hovedsæde i Danmark.

Se også: Formand: Vi har mistet en forretningsmand af internationalt format

Mærsk Mc-Kinney Møller blev 98 år og døde på Dronningens fødselsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere