TV: Blev gift i IKEA

Kirke- eller rådhusbryllup. Det er de mest almindelige former at sige 'ja' til hinanden på. Men ikke for det par, som du kan møde i tv-klippet herunder

(Foto: Twitter)
(Foto: Twitter)

Se det noget specielle bryllup i tv-klippet herover

-------------

Svenske kjötbullar til middag i stedet for foie gras og hummer.

Det var sådan parret Julie 'Bunny' Rodgers og Willie 'Bear' Pittman havde deres første date for to år siden i en IKEA i Maryland; USA.

Derfor tænkte parret, at de ikke skulle giftes i en kirke med støvede bænke, men i stedet sige 'ja' til hinanden i møbelhuset.

Parret havde kendt hinanden siden folkeskolen for 30 år siden, men det var altså først i de svenske møbler, de fandt ud af, at de skulle tilbringe resten af livet sammen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Gift med død kæreste

- Vi havde aldrig datet, og jeg følte faktisk, at Bear var som en storebror for mig i skolen, siger Bunny til Daily Mail.

Bunny og Bear havde ikke set meget til hinanden efter folkeskolen, hvor Bear havde været soldat ved US Marines. Men efter at have talt sammen på et socialt medie, besluttede de sig for at mødes i IKEA.

- Bunny syntes, vi skulle mødes i IKEA for netop den dag, havde de tilbud på kødboller, fortæller Bear.

Og herfra gik det hurtigt. De to amerikanere nød så meget hinandens selskab, at de hurtigt blev kærester.

To år efter første møde tog de så kontakt til IKEA-forretningen, og ejeren blev meget glad for at høre, at de ville giftes i deres knap så pompøse lokaler:

- Vi får mange forespørgsler. Men aldrig på et bryllup, siger Sharon Black.

Se mange flere tv-indslag fra den skøre verden på Ekstra Bladet TV

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere