Mærsk-testamente har ligget klar i 19 år

Da Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller gik igang med at overdrage firmaet i 1993 valgte han også at klargøre sit testamente

Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller arm i arm med datteren Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla, som er udset til at afløse ham som familens overhoved.(Foto: POLFOTO)
Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller arm i arm med datteren Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla, som er udset til at afløse ham som familens overhoved.(Foto: POLFOTO)

Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller, var bedst kendt under mottoet 'rettidig omhu'. Det motto må man sige, at han selv levede op til - særligt når det gjaldt testamentet.

ekstrabladet.dk erfarer således, at den nu afdøde skibsreder allerede havde styr på testamentet, da han startede overdragelsen af firmaet i 1993. Det samme testamente er løbende blevet opdateret.

Ifølge en kilde tæt på Mærsk-lejren lagde den på det tidspunkt 79-årige skibsreder en køreplan, så virksomheden også fremover ville være på ret kurs.

'Han var en detaljeret herre, så det hele lå klar som perler på en snor', fastslår kilder over for ekstrabladet.dk.

I 1993 overdrog Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller styrepinden til Jes Søderberg, der blev koncernchef i Mærsk, og omkring samme tidspunkt gik Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller altså i gang med at tænke tanker om, hvordan de mange milliarder skulle fordeles, når han ikke var her længere.

Den store familie, der tæller tre døtre og ni børnebørn, skal ifølge ekstrabladet.dks oplysninger først efter begravelsen nærlæse det detaljerede testamente.

Se også: Aviser rydder forsider for afdød Mærsk

Derfor er der nok heller ikke mange overraskelser i testamentet. Det testamente, der nu skal nærlæses af den efterladte familie.

Den forestående begravelse skal efter alt at dømme planlægges i dag og det forventes at flere detaljer kommer frem i løbet af tirsdagen.

- Nu er det jo en familie beslutning, men så snart vi ved noget så lægger vi det op på mmm.maersk .com, fortæller pressechef Michael Christian Storgaard, til ekstrabladet.dk.

112 - 16. apr. 2012 - kl. 11:21 Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller er død

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere