Regnvejret fortsætter men opklaring er på vej

Det bliver regnvejr de næste par dage, men sidst på ugen klarer det op

Regnvejret fortsætter, men det klarer op sidst på ugen(Foto: Joachim Adrian)
Regnvejret fortsætter, men det klarer op sidst på ugen(Foto: Joachim Adrian)

Danmark har anden påskedag været trist og gråt over det meste af landet, og de kommende dage sker der desværre ikke de store forandringer rent vejrmæssigt.

Der er regn på programmet, og dagtemperaturerne vil ligge på mellem 7-12 grader. Men der er håb forude, for sidst på ugen kommer solen nemlig, men til gengæld skal man forberede sig på, at regnvejret fortsætter.

- Vejret vil de kommende dage været noget ustadigt, men det bliver mildere, end det vi har haft de sidste par dage, siger vagtchef Lars Henriksen fra DMI til ekstrabladet.dk.

Blæsevejr på vej
En hård sydlig vind er på vej ind over landet, og samtidig er der risiko for, at nattefrosten kan komme tilbage i løbet af ugen.

- Fra onsdag og frem bliver det stadig mere ustabilt, og der kommer bygepræget vejr i weekenden. Der er nogle fronter, der skal passere, men det bliver ganske hæderlige temperaturer på mellem 10-15 grader, siger Lars Henriksen.

Han oplyser yderligere, at der ikke er noget, der tyder på, at det bliver stabilt og flot vejr det næste stykke tid.

- Det er jo april. Det er omskifteligt vejr, og det er helt typisk aprilvejr. Det gode er, at det senere på ugen bliver mildere, selvom de næste par dage vil være præget af renvejr, siger Lars Henriksen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere