Børn fundet bundet i overfyldt pædofili-hybel

Et hus med 11 børn og 10 voksne er blevet opdaget. Otte af børnene var i et mørkt baglokale - nogle af dem bundet til deres seng.

Adskillige børn er blevet fundet vanrøgtet i et hus i staten Texas i USA. Nogle af børnene var handikappede og bundet til en seng. (FOTO: AP Photo/Houston Chronicle, Johnny Hanson)
Adskillige børn er blevet fundet vanrøgtet i et hus i staten Texas i USA. Nogle af børnene var handikappede og bundet til en seng. (FOTO: AP Photo/Houston Chronicle, Johnny Hanson)

En skandale udspiller sig i disse øjeblikke i byen Dayton i Texas, USA.

21 mennesker boede sammen i et mellemstort hus, hvoraf 11 af dem var børn. Ifølge lokale myndigheder blev otte af børnene fundet i et mørkt baglokale.

SE VIDEO FRA STEDET FRA KENS5.COM

Nogle af børnene i baglokalet var bundet. Deriblandt to to-årige piger og en fem-årig blind pige. Den blinde pige var i en døset sindstilstand, da hun blev fundet på en beskidt madras.

Bundet for at sove
Huset fungerede i praksis som en dagplejeinstitution, men ingen på adressen havde tilladelse fra myndighederne til at drive en dagpleje.

De voksne i hjemmet fortalte myndighederne, at de bandt børnene af sikkerhedsårsager, når de skulle sove, oplyser amerikanske nyhedsmedier.

SE VIDEO FRA STEDET FRA FOX NEWS

To af børnene udviste tegn på lungebetændelse og blev kørt til hospitalet. Alle børnene er nu anbragt i plejehjem.

Skæve og pædofilidømte
Ifølge amerikanske nyhedsmedier har en tidligere pædofilidømt adresse i huset. Han voldtog for 15 år siden en 15-årig pige.

Desuden er en ældre kvinde, der ifølge Fox News er indehaver af huset, tidligere dømt for at have misbrugt en af sine sønner. Fox News oplyser, at kvinden efter sagen om misbruget fik frataget seks af sine andre børn.

Men da myndighederne for nylig bankede på døren var kvinden skæv, og hun kunne ikke huske, hvor mange og hvorfor hendes børn var blevet taget fra hende.

Afsløret af høj musik
Wayne Hardin bor i huset ved siden af. Han udtaler til avisen Kens5.com, at han aldrig har lagt mærke til de yngste børn på adressen. Dog har han bemærket, at der regelmæssigt har holdt op til otte biler udenfor.

- Vi var chokerede, udtaler Wayne Hardin, hvis henvendelse til politiet om støjgener fra høj musik førte til, at myndighederne dukkede op på adressen.

Ydermere boede der en 16-årig kriminel på adressen, som er registreret for biltyveri og for at have kørt imens påvirket af marihuana.

1 af 4 På adressen boede ud over otte andre voksne også to tidligere pædofilidømte. (FOTO: AP/Pat Sullivan)
2 af 4 I alt boede 21 mennesker i huset, heraf 11 børn. (FOTO: AP/Pat Sullivan)
3 af 4 Børnenes alder rangerede helt fra under to år til 16. (FOTO: AP/Pat Sullivan)
4 af 4 Adskillige børn er blevet fundet vanrøgtet i et hus i staten Texas i USA. Nogle af børnene var handikappede og bundet til en seng. (FOTO: AP Photo/Houston Chronicle, Johnny Hanson)
0 kommentarer
Vis kommentarer