Sigøjner-gangster trodser udvisningsdom

På trods af en dom om udvisning, fortsætter 24-årige Jura Levakovic tilsyneladende med at begå kriminalitet

24-årige Jura Levakovic. (Privatfoto)
24-årige Jura Levakovic. (Privatfoto)

’I fucking danskere.’ Sådan lød svadaen til bankpersonalet og kunderne, da sigøjnergangsteren Jura Levakovic i 2002 røvede en Danske Bank 17 dage før sin 15 års fødselsdag. Og foragten over for det danske samfund er ikke blevet mindre med årene.

Den i dag 24-årige Jura Levakovic, der har kroatisk statsborgerskab, fik i 2008 og 2010 betingede udvisningsdomme, der skal regnes som absolut sidste skridt inden en permanent udvisning af Danmark.

Læs også: Gangsterfamilie truer sig til socialhjælp

Men Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at sigøjnergangsteren ifølge politiets sigtelse har begået to alvorlige forbrydelser, mens han ventede på at afsone den betingede udvisningsdom på 15 måneders fængsel, han fik i november 2010.

I efteråret 2011 blev han eftersøgt for et hjemmerøveri, og selv om politiet åndede ham i nakken, fortsatte Jura den kriminelle stime.

Læs også: Frank Jensen om sigøjnerklan: Beskæmmende

For lidt under en måned siden, mens han var eftersøgt, skulle Jura ifølge politiet have stået bag en ny alvorlig forbrydelse, som han nu er varetægtsfængslet for. Ekstra Bladet kan ikke fortælle om anklagen, fordi der er nedlagt navneforbud i sagen.

- De har fået kriminaliteten ind med modermælken, og den slipper de aldrig. Det er en del af deres familie, som de lever og ånder for, siger en politimand, Ekstra Bladet har talt med. Politimanden vurderer, at Jura aldrig bliver lovlydig.

Læs også: Pløjede gravid eks ned i bil

Det store spørgsmål er nu, om Jura Levakovic bliver udvist til Kroatien.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Jura Levakovic.

LÆS I EKSTRA BLADET TIRSDAG:

- UDLÆNDINGELOVEN ER KLAR: BØR UDVISES PERMANENT

- KAN SLIPPE FOR UDVISNING - IGEN

- SÅ MEGEN TILKNYTNING HAR JURA TIL KROATIEN