Mobilkaos: Vi mister ofte forbindelsen

300.000 kunder mistede tirsdag forbindelsen til 'Danmarks bedste netværk'. Har du også problemer med 3's netværk? Fortæl det til ekstra bladet.dk

Hallo? Er der nogen? De mobile netværk går ofte ned, og flere mobilkunder oplever vedvarende problemer med deres mobilforbindelse. (Arkivfoto: Jan Unger)
Hallo? Er der nogen? De mobile netværk går ofte ned, og flere mobilkunder oplever vedvarende problemer med deres mobilforbindelse. (Arkivfoto: Jan Unger)

Har du vedvarende problemer med din forbindelse til teleselskabet 3? Så send en mail til nationen1@eb.dk

Intet netværk.

Den besked fik cirka 330.000 mobilkunder hos teleselskabet 3 tirsdag eftermiddag.

Læs også: 3's netværk brudt sammen

De måtte undvære deres signal i op mod 12 timer, hvilket er ganske ironisk, da selskabet normalt praler med sloganet ' Danmarks bedste netværk'.

Men det er slet ikke første gang, at teleselskabet mister forbindelsen til deres kunder.

Festivalgæster uden forbindelse
Under årets Roskilde Festival gik en af 3's master delvist ud af drift. Det gjorde, at de fleste af teleselskabets kunder, som var på festivalen, måtte undvære kontakten til deres venner det meste af Roskilde Festivals åbningsdag.

Læs også: Roskilde fik mobilnet til at gå ned

3 havde lokaliseret fejlen, men ville ikke reparere masten med det samme. En reparation krævede nemlig, at man lukkede masten fuldstændig ned, og det ville resultere i, at samtlige 3 kunder mistede forbindelsen. Derfor måtte kunderne pænt vente til næste dag.

Vejret er også et problem
I maj måned oplevede samtlige af 3's kunder på landsplan store forstyrelser i teleselskabets netværk på grund af et tordenvejr.

Det betød, at kunderne fik problemer med både at ringe, at sms'e og at komme på opleve problemer med både opkald, SMS og data.

Læs også: 3's net er nede

Ekstra Bladet forsøgte den gang at få en kommentar fra 3 - men det var ikke muligt at komme i kontakt med dem, på grund af problemer med deres netværk.

Er du kunde hos 3 og oplever du, at 'Danmarks bedste netværk' slet ikke dækker hjemme hos dig? Så send en mail til nationen1@eb.dk

Læs også: Fedtsyle giver os mobilkaos

0 kommentarer
Vis kommentarer