Jæger skyder katte i haven

En mand fra Fårevejle Stations by har fået nok af strejfende katte på hans matrikel, så nu har han fået lov af politiet til at skyde dem

Hvis du er kat, skal du nok holde dig væk fra Fårevejle Stations by, da der er risiko for at blive skudt (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Hvis du er kat, skal du nok holde dig væk fra Fårevejle Stations by, da der er risiko for at blive skudt (Foto: Jesper Stormly Hansen)

- For at sige det rent ud, de pisser og skider i min carport, i mit skur, de skraber i bedene i haven og føder deres unger i mit udhus, og sommeren igennem ligger vi søvnløse på grund af kattejammer, siger han til Holbæk Amts Venstreblad.

I orden at skyde katte
Den frustrerede mand har prøvet at løse problemet ved at søge hjælp hos politiet, dyreværnet, kommunen og Kattens Værn men uden held. Så derfor vil han i stedet løse katteproblemet med sit gevær og jagttegn.

- Det går simpelthen ud på, at jeg skyder dem, siger jægeren, der hævder, at dette er fuldt ud lovligt.

Og det bekræfter politiet.

- Når man forud har annonceret, hvad man har til hensigt, kan man aflive både omstrejfende hunde og katte, siger Jan Siersen fra lokalpolitiet i Holbæk.

Indrykket annonce
Og det må man sige, at manden har gjort. Han har nemlig indrykket en annonce i lokalavisen med følgende ordlyd: 'Da katte efterhånden er blevet et problem på vores matrikel, BG 149 Lammefjorden Fårevejle, henstiller vi til katteejere i Fårevejle St. by at holde katten på eget område, da vi ellers ser os nødsaget til at indfange og ombringe katten efter loven om mark og vejfred paragraf 1-14.'

Om der allerede er nogle katte, som er røget i fælden er endnu uvist.

0 kommentarer
Vis kommentarer