March for retten til at vise bryst og ben

Tusindvis af kvinder i udfordrende outfits vil næste måned indtage Londons gader i protest mod politibetjent, der råder dem til ikke at klæde sig som skøger, hvis de vil undgå voldtægt

Slutwalk i Boston. (Foto: Josh Reynolds/AP)
Slutwalk i Boston. (Foto: Josh Reynolds/AP)

Hvis man som kvinde vil undgå at blive voldtaget, skal man lade være med at klæde sig som en 'slut' (skøge), lyder rådet fra en canadisk politibetjent, Michael Sanguinetti.

Men det vil canadiske, amerikanske og nu britiske kvinder ikke finde sig i, skriver avisen Daily Mail.

Derfor marcherer de i tusindvis i de upassende outfits, som den canadiske politibetjent advarer imod. Protestdemonstrationerne, der går under navnet ' Slutwalk' er allerede blevet arrangeret i over 60 byer.

Den canadiske betjent kom med den provokerende bemærkning den 24. januar til en sundheds- og sikkerhedssnak for studerende på Osgoode Hall Law School i Toronto.

- Jeg har fået at vide, at jeg ikke skal sige det her, men kvinder bør undgå at klæde sig som skøger, hvis de ikke vil overfaldes, skulle han angiveligt have sagt til gruppen.

Betjenten har efterfølgende undskyldt og er blevet disciplineret, men arbejder stadig hos politiet.

Hvad synes du? Beder 'skøgerne' selv om det, når de tager nedringet i byen i lårkorte nederdele? Giv din mening til kende herunder!

0 kommentarer
Vis kommentarer