For skrap til TV: Her er reklamen du ikke må se!

Ekstra Bladet lancerer stor tv-kampagne for sig selv - men allerede inden reklamerne er blevet vist, har danske tv-kanaler sagt nej tak. Billederne er alt for voldsomme - bedøm selv her!

Sådan ser det nye slogan for Ekstra Bladet ud. (Skærmdump fra reklamefilmene)
Sådan ser det nye slogan for Ekstra Bladet ud. (Skærmdump fra reklamefilmene)

Må man klippe fingeren af en gammel, død dame i den bedste sendetid?

Nix. Det er totalt forbudt, hvis det sker i en reklame, der skal vises på dansk tv. Derfor har Ekstra Bladet også måtte 'klippe' sin egen, nye frække reklame ned til en mere 'ren' udgave ( se den censurerede version i bunden af denne artikel).

Du skal dog ikke snydes for reklamen i den fulde version, som du IKKE får lov til at se på fx. TV2. Den ligger i stedet herover - med fingerklip og det hele. Du kan også se 'bedemændene i aktion' på det store lærred i danske biografer, hvor det er OK at klippe fingre af 'døde damer'.

Læserne skal hjælpe med afsløringer
Ideen bag den nye kampagne er at få flere danskere til at bruge Ekstra Bladet til det, som avisen er bedst til:

- Vi er og vil fortsat være Danmarks bedste vagthund. Men det kan vi kun være, hvis læserne tager fat i os, når de opdager ting, som fortjener at komme frem, siger ansvarshavende chefredaktør Poul Madsen om avisens nye kampagne.

LÆS OGSÅ: Apple giver sig - Side 9-pigen flytter ind på iPad

Og hvor sloganet for Ekstra Bladet tidligere har været 'Find dig i Ekstra Bladet - eller find dig i hvad som helst', fortsættes den 'hårde linie' nu under overskriften 'Skandalerne afslører jo ikke sig selv'.

- Vi har nemlig journalisterne til at grave ned i de rigtig gode historier, som læserne ofte er flinke til at hjælpe os med at finde, siger Poul Madsen.

Pusher-instruktør har lavet filmene
Udover temaet med bedemændene er der også lavet en reklame med Hjemmeværnet som omdrejningspunkt.

LÆS OGSÅ: 'Bronson' scorer fed filmpris

I begge tilfælde er det instruktøren Nicolas Winding Refn, der står bag optagelserne. Han er blandt andet kendt for de tre Pusher-film.

Se den 'nedklippede' version af bedemands-filmen, der kun vises på tv:

</p>