Sæt dig - du må s...., når vi lander!

Røvtur: Forstoppede toiletter giver problemer for flyselskab og passagerer

Når man skal, så skal man. Men det er ikke altid muligt hos Cathay Pacific. (Foto: Polfoto)
Når man skal, så skal man. Men det er ikke altid muligt hos Cathay Pacific. (Foto: Polfoto)

Skal du ud at flyve med selskabet Cathay Pacific, så benyt lige lejligheden til at gå på toilettet, inden du går om bord på flyet - ikke mindst hvis du skal flyve en længere distance.

Selskabet har ifølge BBC igennem den seneste tid konstateret problemer med toiletterne på deres Airbus-fly, og det fører nu til en gennemgribende renovering af rørføringen i flyene.

Toiletterne har i mange tilfælde været forstoppede og ude af drift, og senest måtte et fly fra Riyadh foretage en ikke-skemalagt landing i Mumbai, da besætningen efter henvendelse fra passagerer opdagede, at ingen af flyets ti toiletter virkede, rapporterer BBC.

I andre tilfælde har selskabet været tvunget til at begrænse passagerantallet, fordi flere af toiletterne og rørene er fyldt med lort.

Teknikere fra Airbus er nu efter at have suget rørene tomme ved at installere toiletrør med større diameter.

Talskvinde fra Cathay, Carolyn Leung, siger, at trods det faktum at man ikke kender den eksakte grund til, at toiletterne og rørene propper til, er passagererne ikke helt uden skyld.

- Du vil blive overrasket over, hvad vi finder i rørene, når vi renser systemet. Folk smider ukritisk medicinflasker, sokker, andre beklædningsdele og tøjbamser direkte i toilettet, siger Leung.

Afføring og diverse andre efterladenskaber fra toiletterne bliver med en hastighed på 110 kilometer i timen suget ned i en tank, der tømmes mellem flyvninger.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere