Post Danmark lemper frist for postkasser

Alle etageejendomme fra før 1974 skal senest ved årsskiftet have brevkasser i stueetagen - men nu lemper Post Danmark og Færdselsstyrelsen lidt på kravet

Senest ved årsskiftet skal etageejendomme fra før 1974 sætte anlæg med brevkasser op i stueetagen. Det kniber dog med at nå målet, og derfor lemper Post Danmark og Færdselsstyrelsen lidt på reglerne.

I stedet åbner man op for, at postkunderne kan bestille anlægget i år og først sætte det op i begyndelsen af 2010 - og stadig være sikker på at modtage den daglige post.

- Fra vores daglige omdeling kan vi se, at der er fuld fart på opsætningen af brevkasseanlæg. Men vi kan også konstatere, at ikke alle kan nå det til den deadline, der er sat i loven, siger Henrik Larsen, chef for privatkunder i Post Danmark.

Det er ikke kun postmodtagernes skyld, at man ikke når at få alle anlæg op til tiden. Mange er kommet så sent i gang, at producenterne af anlæg er overbebyrdet.

- De kan først levere anlæggene i det nye år, forklarer Henrik Larsen.

For at få udskudt fristen for opsætning skal man ind på hjemmesiden www.post.dk og udfylde et ansøgningsskema. Hvis det tydeligt fremgår, at anlægget sættes op hurtigst muligt i første kvartal næste år, vil det være en formssag at få en udskydelse.

- Det er vores forventning, at vi ved at udvide fristen kan få de sidste med. Ved at give to måneder ekstra til at bestille anlægget, er der ingen undskyldning for ikke at nå det i løbet af første kvartal næste år, siger Henrik Larsen.

En optælling i starten af oktober viste, at ca. en tredjedel af de i alt 105.000 brevkasseanlæg, der skal sættes op, ikke var sat op eller bestilt til opsætning.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere