Onani-maraton: Kvinde kom 222 gange

Vild verdensrekord i onani. Kvinde kom 222 gange ved dagens Masturbate-a-thon, der blev holdt i Swingland i Ishøj

Der deltog både mænd og kvinder i onani-maratonen i København lørdag. (Arkivfoto: AP)
Der deltog både mænd og kvinder i onani-maratonen i København lørdag. (Arkivfoto: AP)

Der blev sat både Danmarks- og verdensrekord, da 25 glade onanister kæmpede sig igennem en fræk, vild og våd dag ved det andet danske Masturbate-a-thon. Det foregik i Swingland i Ishøj.

– Det har været helt fantastisk. Det er gået over al forventning. Folk har været helt strålende i øjnene og rødglødende i kinderne, fortæller seksualterapeut Pia Struck, talskvinde for arrangementet, der løb over otte timer.

Danmarksrekorden blev sat blandt mændene, hvor en ophidset herre nåede op på otte orgasmer. Her blev også dystet i længdesprøjt, hvor dagens resultat lød på 2,5 meter.

Udholdenheden skulle også testes og her holdt en mandlig deltager sig i gang i 7 timer og 45 minutter i disciplinen ’langtidsonani’.

Flittige kvinder
De kvindelige deltagere var usædvanligt opstemte og en af dem nåede op på den meget flotte verdensrekord: 222 orgasmer – og det i overvejende grad sprøjteorgasmer.

– Vi har haft tre meget flittige kvindelige onanister, der har svedt, grinet, stønnet, klynket og rystet, fortæller Pia Struck, der allerede glæder sig til næste års arrangement. Det finder sted 29. maj 2010 – også i Swingland.

Masturbate-a-thon blev opfundet i USA i 1999. Her mødes onanister til en festlig og fræk dag og onanerer for at støtte en god sag. Det første danske onani-maraton blev holdt sidste år. I år støttede de 25 deltagere Sex-Ekspressen og foreningen Sex & Samfund.

Dagens samlede resultat:
Mænd

Langtidsonani - 7 timer 45 minutter

Antal orgasmer - 8

Præcisionssprøjt - 6 cm fra bulls eye

Længdesprøjt - 2,5 meter

Kvinder

Langtidsonani - 5 timer 4 minutter

Antal orgasmer - 222

Præcisionssprøjt - over hele bulls eye

Længdesprøjt - 3,15 meter

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen