ekstrabladet.dk. - før og NU!

ekstrabladet.dk's chefredaktør, Geir Terje Ruud, byder alle velkommen til et nyt design - og til det velkendte mix af indhold, som har gjort ekstrabladet.dk til landets førende nyhedsmedie

Velkommen til det 'nye' ekstrabladet.dk.

Med denne nye forside er hele ekstrabladet.dk's design ændret. Vi håber, at du kan lide det, du ser.

Gennem flere måneder er sektion efter sektion blevet forandret - for at hjælpe vores brugere til lettere at finde frem til de gode historier, flotte tv-indslag og sjove blogs og tjenester.

Bredere tilbud på forsiden
På den nye forside er der flere historier end på den gamle. De skal være tydeligere prioriteret og give et bredere tilbud, end vi hidtil har haft mulighed for.

Læsertallene er gennem mere end ti år stadig blevet højere og har løftet ekstrabladet.dk til at være det nyhedsmedie, som flest danskere dagligt besøger. De ændringer, som du nu kan se, skal gøre os endnu bedre og mere tillokkende.

Vi vil gerne have reaktioner på det nye design og høre, hvordan du oplever den nye præsentation.

De fleste af os bryder os ikke om forandringer men er alligevel gode til at vænne os til dem. Men dine kommentarer og reaktioner og den tekniske måling af, hvor mange der faktisk ser vores tv-indslag og læser vores artikler - de skal tilsammen give os svaret på, om I synes, at forandringen har været til det bedre.

Stedet, hvor store nyheder følges
ekstrabladet.dk skal fortsat være det netsted, som man går til, når der sker noget stort.

Da Stein Bagger-sagen brød ud i december, steg antallet af besøg på ekstrabladet.dk voldsomt, mens TV2 og Danmarks Radio oplevede tilbagegang på deres sites.

Den position og den tillid skal vi hele tiden arbejde på at leve op til.

Vi skal også være det sted, hvor du inden for brede rammer kan diskutere fodbold, politik og livet på tv-skærmen. Vi lader dem, der har stærke meninger, komme til orde, og vi lytter til nationen!

Et sted for alle interesser
De fleste af os er mennesker med mange interesser. Vi, som arbejder på ekstrabladet.dk, bliver lige så chokerede som andre over flyulykker og katastrofer. Men vi forsøger også at forklare, hvad et nyt EU-direktiv betyder for vores læsere, vi bringer dig de bedste historier fra den danske kendis-verden og fra Hollywood, følger dansk og international sport tæt og giver dig gode råd om personlig økonomi såvel som om sex og samliv. Vi giver dig pusterum med små online spil og flotte, danske piger.

Vi er klart førende på danske nyheder og begivenheder. Vi er først og bedst om bandekrigen og andre kriminalhistorier.

Det skal du ikke være i tvivl om.

Heller ikke, selv om du nu skal vænne dig til, at dit sædvanlige ekstrabladet.dk har fået en gedigen make-over.

<br /><i>Se Geir Terje Ruud svare på kritikken</i></p>

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere