Naboer i krig om hundelorte

Politi, dyreværn, hegnssyn og teknisk udvalg har været involveret i den tiårige nabokrig

Nicky Andersen og Camilla Læborg med to af de ni hunde, som ifølge den 64-årige nabo skider i den fælles indkørsel. (Foto: Anders Brohus)
Nicky Andersen og Camilla Læborg med to af de ni hunde, som ifølge den 64-årige nabo skider i den fælles indkørsel. (Foto: Anders Brohus)

Normalt er det hundene, der ryger i kødet på hinanden.

Men i landsbyen Hejnsvig ved Billund klarer hundeejerne selv slagsmålene på bedste vis.

Her har to familier i mere end ti år været i totterne på hinanden på grund af hundelorte i den fælles indkørsel. Politiet har adskillige gange været på besøg for at få lorte-krigen bilagt.

Hidtil uden held.

– Det her bliver aldrig bedre, før hundene kommer væk. Men hvis vores hunde skal væk, så skal hans også, siger Nicky Andersen og kæresten, Camilla Læborg.

Flag i lorten
Nicky, hans familie og en lejer har i alt installeret ni hunde i alle kalibre i huset på Søndergade 6. Den 64-årige nabo er kun i besiddelse af en puddel og føler sig magtesløs.

Den 64-årige mand mener, at det er familien Andersens hunde, der besørger i den fælles indkørsel. Derfor har han i protest sat dannebrogsflag i ekskrementerne for at markere de animalske minefelter.

For et par dage siden blev Nicky Andersen så træt af den lavtgående flagen i indkørslen, at han tog en af hundelortene og kylede den i naboens postkasse.

Det så den 64-årige mand, og så startede skænderierne endnu en gang.

Mus og rotter styrter rundt
Den 64-årige følte sig truet på livet og anmeldte sagen til de lokale sheriffer, som endnu en gang måtte troppe op for at dæmpe gemytterne.

For øjeblikket eskalerer lorte-krigen i Hejnsvig. For den 64-årige nabo er også træt af, at Nicky Andersens familie brænder stinkende husholdningsaffald af i fyret og sviner i haven, så mus og rotter styrter rundt i strakt galop. Indtil nu har dyreværnet, hegnssynet og formanden for kommunens tekniske udvalg været involveret i krigen.

Intet har hjulpet.

– Naboen vrøvler, hver gang han er fuld. Han render og fotograferer os i tide og utide. Og det er ikke vores hundelorte, der ligger i indkørslen, siger Nicky Andersen.

Det var i går ikke muligt at få en kommentar fra den 64-årige nabo.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere