Annonce:
Annonce:

Onsdag: 72-årig ville bolle med 13-årig pige

Nordjysk pensionist fandt sit offer på den populære børneside Arto - blev først smidt ud, efter Ekstra Bladet afslørede ham på banegård

Annonce:
Følg Samfund

Hvis hjemmesiden Arto.dk var en park, skulle der være godt med bænke, kørestier og nem adgang til handicaptoilettet.

Tusindvis af de mere end 500.000 profiler på Arto tilhører nemlig mænd - og kvinder - i deres livs efterår. Det gælder også den 72-årige mand fra Vendsyssel, der for halvandet år siden brugte netop Arto til at indfange en 13-årig pige.

Og 16. maj i år tog manden imod den nu 14-årige pige på banegården i Aalborg, hvor han havde planlagt at 'lære hende at bolle' på et nærliggende hotel. Sexdaten blev aldrig til noget. Pigen viste sig at være en gruppe journalister fra Ekstra Bladet, der konfronterede manden. Dermed blev han den tredje mand, som avisen kunne afsløre som børnelokker på Arto.


Kom med din reaktion på Ekstra Bladets afsløring af pensionisten herunder!

Annonce:

Alle er velkomne
Modsat politichefen fra København og marinesoldaten fra Korsør - der begge er blevet spærret af Arto for omfattende sexsnak - lykkedes det 'Jens' at holde sin profil på Arto åben, indtil Ekstra Bladet mødte ham på banegården i Aalborg og meldte ham til den populære hjemmeside.
Har du eller dit barn oplevet noget klamt/ulovligt på grund af en chat? Skriv til nationen! her eller ring til os på 33111313

Selvom de tre børnelokkere har misbrugt Arto til at finde mindreårige, vil selskabets ledelse fortsat tjene penge på gamle brugere.

- Hvis vi indfører en aldersbegrænsning, vil det bare medføre, at vores brugere bare lyver sig yngre, frygter presseansvarlig Anne Løhde Rask.

- Det er vi ikke interesseret i, fordi det på den måde bliver sværere at kontrollere, hvis der foregår noget ureglementeret.
Se dokumentation, video og reaktioner på dagens afsløring i boksen til højre.

Marginal gruppe
Hos Arto tager man afsløringerne i Ekstra Bladet meget alvorligt.

Annonce:

- Der er ikke særlig mange hensyn at tage over for de her fyre. Jeg har ikke noget imod, at man fanger så mange som muligt, siger hjemmesidens ejer Morten Wagner til Journalisten.dk. Men ledelsen afviser alligevel, at problemerne med svinske mænd er stort nok til at ændre på alderskravene.

- Den marginale lille gruppe, der har problemer med at opføre sig ordentligt, skal ikke diktere regler for det store flertal, der kan finde ud af at overholde retningslinierne, mener Anne Løhde Rask.

Læs hele afsløringen i Ekstra Bladet i dag

Annonce:


Sådan gjorde vi:

1 Gennem mere end et år har vi haft en profil på Danmarks største hjemmeside for børn og unge, Arto.dk. I profilen har vi været en 13-årig pige. I virkeligheden er billedet et manipuleret ungdomsbillede af en 26-årig journalist på avisen.

2 Vi har gennem hele perioden registreret, hvordan op mod 100 mænd har kontaktet pigen. Nogle mænd har brugt et meget sexbetonet sprog og i enkelte tilfælde blottet sig og onaneret via video. Andre har været mere interesserede i at snakke sig ind på pigen og mødes.

3 Vi har i alle tilfælde været neutrale over for mændene. Vi har aldrig bedt om sex. Under samtalerne har vi altid forholdt os passive og ladet mændene føre ordet.

4 For to uger aftalte vi at mødes med fire mænd, der ville have et erotisk eller direkte seksuelt møde med den 13-årige pige. Alle møder skete efter flere opfordringer fra mændene.

5 Vi har aldrig selv lagt op til et møde. Det er altid sket på mændenes initiativ.

6 Alle fire mænd mødte i løbet af en enkelt uge i maj op og blev hver gang konfronteret af Ekstra Bladets journalister.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: