Annonce:
Annonce:

Faderhuset bryder tavshed i brev til Fogh

Ruth Evensen anklager sin datter for at have svigtet sit barn og valgt en mand drevet af 'religiøst vanvid'. Sektlederen bryder tavsheden i et brev til Fogh

Annonce:
Følg Samfund

Efter beskyldninger om mishandling af børn svarer lederen af Faderhuset Ruth Evensen igen. Det sker i et fire sider langt brev til blandt andre statsminister Anders Fogh Rasmussen (V). Her anklager sektens leder sin svigersøn for at have misbrugt datteren Sophia Evensen og være drevet af et 'religiøst vanvid'.

Brevet kommer, fordi datteren i et åbent brev til Folketinget og statsministeren har beskyldt sin mor og Faderhuset for at forbyde hende i at se sin egen datter.

'Vi har af gode grunde ikke kunnet støtte Sophias ønske om, at hendes datter skulle leve sammen med hende og hendes nye mand i USA - en mand som tidligere har misbrugt Sophia selv,' hedder det i brevet fra Faderhuset.

Sekten blev forleden anmeldt til politiet for at have pisket og sat en pistol for panden af børn midt om natten. Anmelderen er ifølge Ekstra Bladet en person, som selv har pisket børnene. Det fik Børns Vilkår til at opfordre myndighederne til at tvangsfjerne børn fra Faderhuset.

- Det er meget frimodigt af ham at stå og bekende sådan noget. Han skulle nok have sagt det til os som lederskab for tre år siden, fordi vi har ikke været bekendt med de ting, siger Ruth Evensen til Ritzau.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: