Annonce:
Annonce:

Politi skal beskytte ældres mad

Noget så uskyldigt som madudbringning til de ældre skal nu have politibeskyttelse på Nørrebro. Almindelige mennesker må ændre deres daglige rutiner

Annonce:
Følg Samfund

Politiet skal nu bruge ressourcer på at beskytte madudbringningen til ældre borgere i København, skriver dr.dk.

I går kom det frem, at de kriminelle bander på Nørrebro har truet det firma, som bringer de ældres mad ud - Multitrans - til at holde sig væk fra området.

I første omgang omlagde firmaet ruterne, så de kunne gennemføres i dagtimerne, men nu skal varevognene med sovs og kartofler til ældre mennesker altså have politibeskyttelse.

- Denne sag overskrider alle mine grænser for anstændighed, og den viser at vi har at gøre med fuldstændigt skruppelløse bandemedlemmer, som ikke tager hensyn til ældre mennesker, som skal have deres mad, siger justitsminister Brian Mikkelsen til dr.dk.

- Derfor skal politiet selvfølgelig hjælpe i en sådan situation.

Banderne bestemmer
Flere oplever, at de er nødt til at omlægge deres daglige rutiner eller gøremål, hvis de formaster sig til at bevæge sig ind på Nørrebro.

F.eks. har spejdere fra Det Danske Spejderkorps, som uddeler telefonbøger, været nødt til at droppe at dele bøgerne ud på Nørrebro i hverdage efter mørkets frembrud.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: