’De burde selv brændes levende’

Læsernes reaktioner var kontante efter Ekstra Bladets interview med de to sigtede for marsvineafbrænding

Den 19-årige arbejdsløse Dennis kan ikke forstå, at Ekstra Bladets læsere raser over den uhyggelige dyremishandling, han er sigtet for. (Foto: Ernst van Norde)
Den 19-årige arbejdsløse Dennis kan ikke forstå, at Ekstra Bladets læsere raser over den uhyggelige dyremishandling, han er sigtet for. (Foto: Ernst van Norde)
’De skulle selv have samme tur. Have benzin hældt over sig. Man skulle sætte ild til dem. Men i stedet for at slå dem ihjel skulle de bare brænde op   ...’

’Man burde overveje, om ikke skadedyrsbekendtgørelsen kunne anvendes over for disse retarderede venner i Aalestrup. Det ville gøre verden til et bedre sted at være.’

Ekstra Bladets læsere er rasende på de drenge i Aalestrup, der har hældt benzin over et marsvin, sat ild til det og til sidst slået kæledyret ihjel med en totenschlæger – alt imens de filmede det hele med deres mobiltelefon.

En halv time efter, at vores artikel var lagt på nettet, lå der et halvt hundrede forargede kommentarer.

Vil du købe et marsvin?
– Jamen, vi har da også selv fået henvendelser, selv om det slet ikke er mig, der har gjort det, siger 19-årige Dennis Strøm Christensen til Ekstra Bladet. Han og hans ven M blev fredag sigtet for dyremishandlingen.

– Og både min mor og min søster får opringninger fra folk, der spørger, om de ikke vil købe et marsvin. Det synes folk åbenbart er sjovt.

– Kan du forstå reaktionerne?

– Nej, for jeg har jeg jo sådan set ikke noget med det at gøre. Landbetjenten siger oven i købet i dag, at jeg ikke er sigtet længere.

– Folk mener, marsvin-brænderne selv burde brændes levende?

– Jamen, så må de jo meldes til politiet – dem, der opfordrer til sådan noget.

– Du er måske ikke enig i, at de skal brændes levende – dem, der har gjort det?

– Njah, de skal da i hvert fald have en dom for det.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere